2777
2789
عنوان

عمه

1616 بازدید | 59 پست

نظرتون در مورد بچه های داداشتون چیه ؟! چرا همیشه اینقدر اسم عمه ها بد در رفته ! من دو روزه عمه شدم می میرم واسش فقط ، عکساشو که میبینم از خوشحالی اشکم در میاد ... ولی میترسم آخرم بشم همون عمه ای که هیشکی دوسش نداره 😢

بدبختی اینجاست هیچوقت خاله هم نمیشم ، دلم فقط به همین فسقلی خوشه

اصلا کسی اینجا هست عمه شو دوس داشته باشه ؟!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

عمه های من بی آزار هستن کاری به کار کسی ندارن سرشون‌ گرم زندگی خودشونو‌.

خدا شاهده تو فامیل دخالت کردن تو زندگی بقیه و حرف بردن و آوردن اصلا وجود نداره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه خواهر شوهر دارم اصلا بچه هام براش مهم نیستن

خودشم برای ما مهم نیست

دیگه از ادا هاش خسته شدیم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

هم من هم بقیه دختر عموهام عاشقه عممونیم! 

همه ی عمه ها ک بد نیستن! 

من هروز زنگ می زنم باعمم حرف میزنم! منم نزنگم اون میزنگه😁

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

آره برادر زاده من😄

یک سالشه قربونش برم ولی یه جوری خودشو میندازه بغلم قش میکنم براش😍

البته من انقدر به خواهرزاده هام گفتم خاله به برادر زادمم میگم خاله😁

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
عمه شدنتونم مبارک باشه کوچولوتونم خوش قدم باشه براتون

ممنون ❤

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
آره برادر زاده من😄 یک سالشه قربونش برم ولی یه جوری خودشو میندازه بغلم قش میکنم براش😍 البته ...

چه جالب ! منم بهش یاد بدم بم بگه خاله 😁 

داداش ندارم‌ متاسفانه محبت کنی میشی بهترین عمه. من ک حاضرم سر عمه هامو ببرم مثل خولی

چرا آخه 😳

منم خاله نمیشم اسی.. برادر زادمو خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم الان کمرنگ شده دوس داشتنم بهش و زیاد تحویلش نمیگیرم چون بی ادب تربیتش کردن ولی بازم عزیزه واسم خیلی 

برخی از ما فکر می‌کنیم دوام آوردن قویترمان می‌کند، اما گاهی قدرت در رها کردن است.