2777
2789
عنوان

عمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 59 پست
اسی جون عمه شدنت مبارک باشه من دوتا عمه دارم عاشقشونم دوتا خاله هم.دارم که خارج از،کشورن زیاد نمیب ...

ممنون عزیزم ، ولی فکر میکنم شمام اگه خاله هات نزدیکت بودن بیشتر دوسشون می داشتی 😐

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر بیشتر کاربرایی که اومدن تو تاپیک نظر دادن همین بود 😢😢😢😢 خدا خودش رحم کنه به من و همه ی عمه ه ...

البته بر ميگرده به شخصيت ادم ...وعمه من و عموهام وزن عموهام واقعا ادماي بي تربيت و بي ادبين كلا معروفن 

اره من 6 تا عمه دارم میمیرم براشون.عاشقشونم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من عاشق عمم هستم. هم‌ پسرعموهام به شدت دوستش داریم جوونه و متولد ۶۰. ما هم ۶۷ و ۶۶ و ۶۸ و ۸۰ همه عاش ...

پس دست مامان بزرگت درد نکنه 😉

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
چرا هیچی بهش نگفتی یه درسی بهش میدادی دیگه بچه رو نترسونه

وقتی پسرم بهم گفت شوهرم رفت خونه ی مادرش قیامت به پا کرد .بعدش هم مادر شوهرم گفته بوده پسرت دروغ گفته😐 .الان نزدیک دوساله پامو خونه ی خواهرش نزاشتم 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
وقتی پسرم بهم گفت شوهرم رفت خونه ی مادرش قیامت به پا کرد .بعدش هم مادر شوهرم گفته بوده پسرت دروغ گفت ...

والا اینطورعمه هایی حقشون همون قطع ارتباطه

والا من خودم ک از عمه خیری ندیدم یدونه بیشترندارم ولی از اوناست😬ولی همیشه سعی کردم عمه خوبی برا برادرزاده هام باشم....خداروشکر تاالان ک راضین برادرزاده هام تا بعدهم خدابزرگه😂😆

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊

اره عزیزم من عاشق عمه هامم

هر کی محبت کنه بچه دوسش داره 

اگه با مامانش رابطه آن خوبه صد در صد با تو هم خوب میشه 

من خواهر شوهرم مثل شماست تک دختره خیلی هم دختر خوبیه بچه های منم دوست داره ولی چون سر و زبون ندارن ما هم زیاد نمیبینمش خوب بچه هام بهش جذب نشدن اما شاید بزرگتر شن بهش جذب بشن

استاتر منم مثل شما خاله نمیشم 

ده ساله عمه شدم روابطم باهاشون خوبه حتی میتونم بگم با من نسبت به خاله هاشون راحت ترن شاید چون تکم تمام توجه شون به من هست 

دنیای شیرینی جدیدا برادرزاده کوچیکم یاد گرفته میگه عمه احساس میکنم دنیا مال منه قلبم از ذوق به تپش میوفته اصلا هم برام تکراری نیست

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

من برادرزاده هامو واقعا دوست دارم

اونا هم منو دوست دارن

ولی احساس میکنم با خاله هاشون بهترن

البته مامانم همیشه میگه، چون با زن داداشات خوبی، بچه ها دوست دارن

اگر مادرشون از تو حرص داشت و جلوی بچه بدگویی کرده بود، اونا هم دوست نداشتن

ولی من خودم عمه خدابیامرزمو خیلی دوست داشتم

در صورتیکه گاهی با مامانم مشکلاتی داشت و براش خواهرشوهربازی میکرد