2777
2789
عنوان

عمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم قدم نو رسیده مبارک

سعی کن دربارا برادرزادت به چیزایی به شما مربوط نیست دخالت نکنی حتی از دوست داشتن زیاد

عمه من تو همه چی دخالت میکنه😐بزرگ ترین لطفو در حقش میکنی

منم خاله نمیشم اسی.. برادر زادمو خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم الان کمرنگ شده دوس داشتنم بهش و زیاد تحو ...

بهر حال بچه ست و عوض میشه عزیزم... تو محبت تو کم نکن که بعدا بچه ازت زده شه

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

بستگی داره چطور با برادر زادت برخورد کنی عزیزم .منم بچه های داداشم رو دوست دارم اگه یه خار به پاشون بره میمیرم .هیچ وقت به خودم اجازه نمیدم بخوام صدام رو روشون بلند کنم .اما خواهر شوهرم نسبت به پسرم خیلی بی حیا و بیشرفه .با ساتور پسرم رو میترسونه اگه اسباب بازی دستش باشه با زور و ترسوندن اونو از پسرم میگیره میده به بچش .الان هم پسرم جوری شده که ازش متنفره .هر وقت میریم خونه ی مادر شوهرم میگه مامان اگه عمه هست من نمیام ازش بدم میاد .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞

من ۴ تا دارم با دوتاشون دعوا کردم یکیشونم چندماه قبل پشت تلفن دعوا شد تااومدم گوشیو بگیرم فحشو ببندم بهش ک قط کرد مامان گوشیو اخری دیگ بااین اوصاف خساب کار دستش اومده

بستگی داره چطور با برادر زادت برخورد کنی عزیزم .منم بچه های داداشم رو دوست دارم اگه یه خار به پاشون ...

با ساتور ؟!!! 😲😲😲😲 خواهر شوهرت احیانا مشکل اعصاب نداره ؟!

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
با ساتور ؟!!! 😲😲😲😲 خواهر شوهرت احیانا مشکل اعصاب نداره ؟!

آره به خدا با ساتور پسرم رو ترسونده بود .صد در صد روانیه 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
من ي دونه عمه دارم دوسشم ندارم🤢

نظر بیشتر کاربرایی که اومدن تو تاپیک نظر دادن همین بود 😢😢😢😢 خدا خودش رحم کنه به من و همه ی عمه هایی که عاشق برادر زاده شونن