2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست
منم دقیقا استراحت بودم و همش شیاف میذاشتم همین ترسو دارم و اینبار که به دکترم گفتم برم پیاده روی گفت ...

منم از این موضوع خیلی میترسم 

نقد گرون سز ولی بازم ادم داشته باشع بره سز کنه خیلی خوبه

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه مثل قبل سخت گیری ندارن خیلی از بیمارستانهای خصوصی راحت انجام میدن من خودم میخوام سزارین کنم

من یزدم چند تا بیمارستان خصوصی پرسیدم گفتن انجام نمیدیم متاسفانه

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏
عزیزم منم استراحت مطلق بودمم بارداریمو, اواخرشم لگن دردشدید, بحدی که روزمین نمیتونستم بشینم, شباتوخو ...

ممنون عزیزم از قوت قلبی ک دادی ان شاءالله خدا کمک کنه

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏
کلاسارومنم که رفتم فایده نداشت. البته من خودم میدونستم همه روتقریبا. فقط میخواستم ماساژوتنفس روبدونم ...

منم برا همین تنفس و این چیزا میخوام برم

حداقل یاد بگیرم چیکا باید بکنم پس ماما چیکا میکرد 

من میخوام ماما همراه بگیرم 

ینی هیچ کاری نمیکنه؟پ میاد اونجا چیکا

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏
پس ماما همراه چیکار میکنه من میخوام بگیرم

واسه من فقط ورزشم میداد ومعاینه میکرد, اونم چه معایناتییییی... درصورتیکه نباید بکنه... کلاخیلی مزخرف بود واسه من. خدانجاتم دادواقعا

منم برا همین تنفس و این چیزا میخوام برم حداقل یاد بگیرم چیکا باید بکنم پس ماما چیکا میکرد  من ...

قبلش باید ببینی ماماهمراهت چیکار میکنه, من ازبیرون قبول نمیکردن بگیرم, مال خود بیمارستان گرفتم که اینطوری بود, میگم مال من اصلا اون چیزی نبودکه شنیده بودم, ولی خب دیدم اونا که ازبیرون میگیرن, فقط ماساژمیده و... من چون لحظه ی اخر دکتر و بیمارستان مو عوض کردم, خیلی غیرمنتظره بود برام, ولی اگه از. قبل بری بپرسی میگن بهت

من دکترم سر سزارین بود, اونیکه بی دردی میزد نیومد, اصلا یوضعی بودا, بااینکه رفتم بیمارستانی که خوب بود, خلاصه مامازایمانموگرفت ودکترم لحظه ی اخرفقط اومد برای دوختن, ولی بااین همه انقدخداکمکم کرد که بعدش فقط میگفتم شکرررررت که طبیعی بودم از بس سزارین بعدش بده. طبیعی خیلی خیلی خوبه, اصلا بخودت شک وترس راه نده, امکانات وپزشک وهمه چی هست, برووتوکل کن

من دکترم سر سزارین بود, اونیکه بی دردی میزد نیومد, اصلا یوضعی بودا, بااینکه رفتم بیمارستانی که خوب ب ...

امید بخدا شما هم دعام کن راحت باشه بچمم سالم صحیح بغل بگیرم 

خیلیی سختی کشیدم 

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏
امید بخدا شما هم دعام کن راحت باشه بچمم سالم صحیح بغل بگیرم  خیلیی سختی کشیدم

چشم عزیزم... شماهم برامن دعاکن, خدا یه دونه پسرداده بهم, دعاکن هرچندتادخترم که صالحوسالم هست وباآینده ی خوب بمن عطاکنه, من چون خواهرنداشتم خیلی دلم دختردوست داره. برام دعاکن. دعای زن باردارخیلی مستجاب میشه خصوصا سختی هم بکشه, برای خودتم دعاکن ومطمین باش خدابراورده ش میکنه. منم یادت نره

چشم عزیزم... شماهم برامن دعاکن, خدا یه دونه پسرداده بهم, دعاکن هرچندتادخترم که صالحوسالم هست وباآیند ...

چشم گلم حتما ان شاءالله هرچی دلته خدا بده بهت

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏