2777
2789
عنوان

زایمان

123 بازدید | 27 پست

بچه ها بیاین سوال دارم

هفته ۳۴ هستم از هفته ۱۸ هرهفته امپولا پروژسترون میزنم و همش به خاطر جفت پایین و خونریزی استراحت مطلق بودم 

حالا که رفتم دکتر که حداقل کلاسا زایمان طبیعی رو برم پیاده روی برم گفت نه تا ۳۶ هفته نمیشه تازه باز دوباره امپول داد ک این دو هفته  هم بزنم

حالا وحشت دارم از زایمان طبیعی ب خاطر اینک ن تحرکی داشتم نه هیچی این امپولا رو هم میزنم دیگ هیچی دیگ

شما بودین با این اوضاع زایمان کرده باشین؟چقد سخت بود زایمانتون

🙏خدایا هزاران بار شکرت🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم استراحت مطلق بودمم بارداریمو, اواخرشم لگن دردشدید, بحدی که روزمین نمیتونستم بشینم, شباتوخواب ناله میکردم, تنهاورزشم توپ بود, دوقدم راه و کارخونه, ولی طبیعی زایمان کردم, راضی هم بودم, اصلاشک نکن که طبیعی بهتراز سزارینه. توکل کن بخدا وارامش داشته باش, هرچی اون بخواد همون میشه. ازش بخواه کمکت کنه وبدون همیشه مراقب تووفرزندت هست . فقط شاد باش ودوراز استرس, چون واقعا روبچت اثرداره

سز اختیاری هزینش بالاتر از سزیه که دکتر میگه

بیمارستان بهم‌گفته ۶ تومن

هرچی هزینش باشه ارزششو داره

زایمان طبیعی برام کابوسه

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
وااااای من که کلاسامم نرفتم

کلاسارومنم که رفتم فایده نداشت. البته من خودم میدونستم همه روتقریبا. فقط میخواستم ماساژوتنفس روبدونم که رفتم, ولی موقع زایمان چون شوهرم نتونست بیاد کسی نبود ماساژ بده, بااینکه خیلی اثرداشت برامن توکاهش درد, تنفس هم ک اولش که دردا م سبک بود تونستم, بقیشو نمیتونستم انجام بدم. این دوتاروتونستی برو. من ماماهمراهم متاسفانه ماساژم نمیداد