2777
2789
عنوان

ندیدن فتال پل

1161 بازدید | 20 پست

دوستای خوبم با توجه ب تاپیک قبلیم چون تهوعم خیلی خیلی کم شده رفتم سونو.به حساب دکترم ۶هفته و ۲روزمه سونو زد ۶هفته

ساکمم زده ۱۸میلی متر.دکتر سونو ب من گفت همه چی عالیه ۲هفته دیگه بیا صدا قلبشو گوش کن بچه ام هس

ولی تو برگم نوشته فتال پل دیده نشد.گولم زد ینی؟😁حالا طبیعیه تو هفته ۶فتال پل دیده نشه؟

دوستای خوبم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید؟😘😘مطمئن باشید انرژی خوبش بهتون برمیگرده❤

فتال پل که همون نی نی هست عزیزم🤔

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فتال پل که همون نی نی هست عزیزم🤔

زده دیده نشد.پایینش نوشته برای رویت جنین و ضربان قلب ۲هفته دیگر مراجعه شود

دوستای خوبم میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید؟😘😘مطمئن باشید انرژی خوبش بهتون برمیگرده❤

عزیزم قلبشو ندیده هفته دیگه برو تا قلبشو ببینه 

اندازه ساک هم تا ۲۲میلی باید جنین و قلبش دیده بشه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
عزیزم قلبشو ندیده هفته دیگه برو تا قلبشو ببینه  اندازه ساک هم تا ۲۲میلی باید جنین و قلبش دیده ...

ینی الان غیرطبیعیه فتال پل دیده نشده؟

نه ولی هفته دیگه باید دیده بشه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نه عزیزم,  هشت هفته معمولا قلب جنین رو میبینن. شما زود هم رفتی😍🤗

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

نه عزیزم,  هشت هفته معمولا قلب جنین رو میبینن. شما زود هم رفتی😍🤗

تهوعم شدید بود ۱روز بعد حالم خوب شد انقد گری کردم شوهرم گفت پاشو بریم خیالت راحت شه

تهوعم شدید بود ۱روز بعد حالم خوب شد انقد گری کردم شوهرم گفت پاشو بریم خیالت راحت شه

نه نگران نباش. فکرای خوب کن. ان شاالله که سونوی بفدی صدای قلبشم میشنوی😍😍🤩

نه نگران نباش. فکرای خوب کن. ان شاالله که سونوی بفدی صدای قلبشم میشنوی😍😍🤩

فدات شم عزیزم برام دعا کن

فدات شم عزیزم برام دعا کن

چشم حتما عزیزم اگر لایق باشم, محتاجم به دعا.. خصوصا ک اقدام کردم.😃😍

چشم حتما عزیزم اگر لایق باشم, محتاجم به دعا.. خصوصا ک اقدام کردم.😃😍

ای جانم مامان شدی خبرشو به منم بده😍

ای جانم مامان شدی خبرشو به منم بده😍

امید به خدااا, حتما🤗😍