2777
2789
عنوان

پوست چرب به چه پوستی میگن بچه ها؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 57 پست
خشكى بيش از حدم ميتونه باعث جوش بشه ها

جدی؟ شاید دلیلش همین باشه

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دکتر زیاد رفتم جواب نگرفتم

خیلی ها رو میشناسم که دکتر رفتن و خوب شدن . ولی حس میکنم بعد یه مدت جوش هاشون برگشت

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

دوستم رفته دکتر برا جوش های صورت ، صورتش مثل آینه شده. منم میخوام برم ولی اول میخواستم اطاعت کسب کنم

من وقتی توو سن بلوغ بودم صورتم شبیه ته دیگ عدس پلو بود انقد ک جوش داشتم چندباری دکتر رفتم مشکلی نداشتم جز بلوووغ! بی اهمیت شدم بعد چندسال صورتم صافه صاف شد حتی جای جوشام نموندن،فقط جوشاتو نترکون و بهشون دس نزن چون جاشون بمونه باید کلی هزینه کنی واسه از بین بردنشون،بخدا الان صورتم هر بلایی سرش میارم یدونه جوشم نمیزنه،دکتر تشخیص میده و خودش بهترین درمانو بهت میگه عزیزم غمت نباشه

من وقتی توو سن بلوغ بودم صورتم شبیه ته دیگ عدس پلو بود انقد ک جوش داشتم چندباری دکتر رفتم مشکلی نداش ...

امیدوارم. البته خیلی جوش ندارم ولی روی صورت صافم زار میزنه. اگه بتونم عادت ترکوندنش رو ترک کنم خیلی خوبه

عزيزم بايد به نسخه هاشون عمل ميكردى تا زمانى كه خوب ميشدى وگرنه دكتر رفتن خالى جوشا رو درمان نميكنه

دقیقا. معمولا این داروها اولش جوش رو زیاد میکنه بعد به مرور خوب میشه. شاید روند درمان یکی دوسال طول بکشه. منم رفتم وقتی جوش هام زیاد شد دیگه نرفتم ولی الان فهمیدم اینطوریه پشیمون شدم

عزیزم اصلا نترکون جوشاتو اصلاااا

واااای خیلی بد شده قبلا که میگفتن نترکون لک میشه گوش نمی کردم . چون اون موقع لک نمیشد. ولی الان خیلی لک دارم

دقیقا. معمولا این داروها اولش جوش رو زیاد میکنه بعد به مرور خوب میشه. شاید روند درمان یکی دوسال طول ...

اره عزيزم حداقل دوره ى زمان درماناى پوست و مو شيش ماهه ست اصلا نبايد همينجورى ولش كرد

اره، يه ابرسان و يه مرطوب كننده بگير

آبرسان چی خوبه ؟ که قیمتش هم مناسب باشه؟ 

آبرسان چی خوبه ؟ که قیمتش هم مناسب باشه؟ 

من خودم سنت ايوز مصرف ميكنم الان اخراشه، نميدونم الان قيمتش چقدراست، مرطوب كننده ام نيوا استفاده ميكردم كه خيلى گرون شدن يهو الان كامان استفاده ميكنم راضيم 

خیلی ها رو میشناسم که دکتر رفتن و خوب شدن . ولی حس میکنم بعد یه مدت جوش هاشون برگشت

دقیقاااا،منم هربار رفتم دکتر خوب شدم ولی بازم برگشتن یعنی درمان قطعی ندیدم ازش ولی طبق تجربه هایی که کسب کردم یکیش اینه که پوست از کم ابی تولید چربی میکنه و چربی تولید جوش میکنه

به نظرم یه سرم ابرسان قوی بگیر،پوستت و ابرسانی کامل میکنه که تولید جوش نکنه،من الان سرم هیدروژنیست لیراک و میزنم خوبه به نظرم پوستم و خوب ابرسانی میکنه با اینکه چند روزه میزنم فقط

یکی نیاد بگه چرا تبلیغ میکنی صلوات🤦‍♀️الان تو یه تاپیکا چندتا چیزی که خودم استفاده میکردم و پیسنهاد دادم یکی اومد گفت تبلغ🤦‍♀️

🧿