2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آپتامیل ایرانی به زور گیر میاد وای به آپتامیل ترکیه ای 

آپتامیل مگه کم شده؟ من که هر ماه 10 تا میگیرم. 

چه فرقی دارن با هم؟ تو ایران میفروشن؟

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود

‌یگه گیر نمیاد خارجیش

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
آپتامیل مگه کم شده؟ من که هر ماه 10 تا میگیرم.  چه فرقی دارن با هم؟ تو ایران میفروشن؟

آپتامیل یک و دو راحت گیر میاد ولی آپتامیل سه به سختی گیر میاد کل شهر تهران رو زیر پا می گذاریم تا مصرف یک ماه بچه رو تهیه کنیم بیشتر داروخانه ها یا ندارن یا فقط یدونه می دن 

آپتامیل یک و دو راحت گیر میاد ولی آپتامیل سه به سختی گیر میاد کل شهر تهران رو زیر پا می گذاریم تا مص ...

من هم آپتامیل 3 میگیرم. این ماه هم گرفتم. یعنی کم شده ؟ حالا اگر 3 نباشه 2 بدیم چه فرقی میکنه؟ من روی قوطی رو مطالعه کردم تقریبا همه موارد یکسانه

درزمینی که زمان کاشت مرا گل زیبایش بجز خار نبود...پستی و هرزگی و هرزه دری حسرتا بهر کسی عار نبود
من هم آپتامیل 3 میگیرم. این ماه هم گرفتم. یعنی کم شده ؟ حالا اگر 3 نباشه 2 بدیم چه فرقی میکنه؟ من رو ...

آپتامیل یک برای بچه زیر شش ماهه آپتامیل دو برای بچه ی شش ماهه تا یکساله آپتامیل سه برای بچه‌های یک سال تا دو ساله 

آپتامیل یک برای بچه زیر شش ماهه آپتامیل دو برای بچه ی شش ماهه تا یکساله آپتامیل سه برای بچه‌های یک س ...

عزیزم رده های سنی رو میدونم ولی میگم اگر توجه کنی به قوطی ها و مقایسه کنی از نظر ارزش غذایی تفاوتی با هم ندارن. 

الان رفتم داروکده هم چک کردم 10 تا سفارش دادم موجود داشت .