2777
2789

دخترم داره دندون در میاره پسرم دستشو عمل کردیم خودم کاری نکردم حتی نمیدونم موهامو چکارش کنم اووووووف راستی هستین عکس موهامو بزارم نظربدین

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروسی کی هست؟

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر

عروسیه کیته خب؟اره بذار

فاحشه را خدا فاحشه نیافرید ،آنان که در شهر نان قسمت می‌کنند،او را لنگ نان گذاشته‌اند ، تا هر زمان لنگ هم آغوشی ماندند ،او را به نانی بخرند!کاش به جای گشت ارشاد، گشت شادی داشتیم . . .هرکی شاد نبود، می بردن ازش می پرسیدن:مشکلت چیه که شاد نیستی بگو ما حلش کنیم برات . . .!خیلی عجیب است؛ درکشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردند تا او را مجازات کنند، اما درطول سال سراغی از گرسنه ها نمیگیرند تا لقمه نانی به او دهند..!!!!!!

عروسی داییم نمیشه مامانمم میاد

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

اتوشون کن 

ولی به نظرم ببافیش بهتره با بچه کوچک این حجم از مو سخته

برو آریشگاه یه مدل ساده برات جمعش کنه

پسرت هم بذار پیش کسی

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
چه موهای بلندی ماشاالله بهترین کار همون صاف کردن

صاف بهم نمیاد صورتم بیضیه تقریبا