2821
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

68 بازدید | 7 پست

من برای این که دوره پریودمو حساب کنم گیج شدم ۲۵خردادساعت ده وایناشدم من فک میکنم براحساب کردن دوره چون تقریبا نصف شب بوده پس ازهمون ۲۶خردادحساب کنم یا ن ازهمون ۲۵حسابه

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون منتظرنی نی ام لحظه شماری میکنم

عزیزممممم

ببین مثلا امروز ظهر که پریود میشی تا فردا ظهر میشه یه روز

پس فردا ظهر میشه دو روز همینجور برو تا روزی که پاک بشی

یعنی هر ۲۴ ساعت یه روز میشه

خدایا هرکس دلش نی نی میخواد خیلی زود بهش فرزندی سالم و صالح و پر روزی عطا کن.... خدایا همه بیماران رو شفا بده.... خدایا سایه پدر و مادرها رو روسرمون حفظ کن و بهشون عمر طولانی و با عزت بده.... خدایا عاقبت همه مارو ختم بخیر کن.... آمین. الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین کلا توی دوره های ناباروری که خیلی دقیقه من سوال میکردم خانم اولین روز پریود که عدد یک رو بدم کی حساب میشه تا بشمارم مثلا روز دهم برای عکس باید میرفتم ..می‌گفت اولین روزی که خونریزی به حدی باشه که نوار بهداشتی رو عوض کنی اون روز میشه عدد یک ..حالا مثلا شما ببین کی خونریزی به حدی بود که نوار عوض کردی وگرنه اگه ده روز قبل هم لکه باشه اون روز اول پریود حساب نمیشه ..حالا ساعت دو نصفه شب ۲۶ام رو بزن روز یک و مثلا نصفه شب بعدی میشه روز دو ...ولی اینم بدون اگه توی اقدامی ..اونجوری که  میگن چهاردهم تخمک گذاریه و اینا ...خیلی غیر دقیقه ...بعضیا دوره هاشون دقیقا ۲۸روزه هست اونا میشن ۱۴روز تخمک گذاری ..یه سری ۳۰روزه هستن میشه ۱۵روزه ..و یکی مثل من که میخواستم آی یو دی کنم صد بار سونو کردم ۱۸روز از پریودم گذشت تا تخمک گذاری کردم