2777
2789
عنوان

حس خیانت دیدن

275 بازدید | 20 پست

چندماهی هست حس میکنم شوهرم داره خیانت میکنه انگاری دوباره معتاد شده چی میزنه ؟! نمیدونم!!! تو ماشینش قرص پیدا کردم درصورتی که قبلا نیاز داشت خودم میخریدم... راننده هست تو روبیکا شماره خاله کلی سبو داره به نام بار ذخیره کرده...

موندم با این آدم آینده دارم یا نع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه .نداری اگه بچه نداری فرار کن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

وقتی شماره خراب رو داره دیگه معطمعن باش

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هم معتاده هم خیانت کاره این دلیل کافی برای جدا شدن نیس؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

شماره خاله رو من نمیفهمم ینی چی

خراب

خراب

روبیکا مگ برنامه ایرانی نیست

ینی اینم امنیت نداره؟

من اشنایی ندارم متاسفانه و اطلاعاتم کمه

ولی گفتن ک توی روبیکا پ و ر. ،،،داره

درسته واقعا منکه نتونستم چیزی پیدا کنم

روبیکا مگ برنامه ایرانی نیستینی اینم امنیت نداره؟من اشنایی ندارم متاسفانه و اطلاعاتم کمهولی گفتن ک ت ...

اخه اسی دار میگی اسمشو گذاشته بار

نمیدونم چجوری ولی حتما میشه فقط میدونم اگر عکس های ناجور بفرستی تعلیق میکنه

زن باید زرنگ باشه برای خودش پشتوانه مالی اوکی کنه بعد از اینجور مردا طلاق بگیره زندگیای الان به مو بنده کلا زمونه اینه چه بخواییم چه نخواییم.

مردا در هر صورت میلنگن و خیانتکارن مرد خوب یا خودش خیلی تیزه یا زنش خیلی گیج

از این سر دنیا تو اون سر دنیا زن صف ببنده،مرد جماعت دوست داره همه رو یه دور دور بزنه حتی اگه همه رو آباد کنه و یکی ته مونده باشه میگه چی میشد اونم یه دور دور میزدم ذات مرد همینه چه قبول کنیم چه نکنیم

بچه دارم .... دوتاااا پسر😫

ای خدا ...نمیدونم بگم چی ...خدا کمکت کنه هرجور که خیرت توشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
روبیکا مگ برنامه ایرانی نیستینی اینم امنیت نداره؟من اشنایی ندارم متاسفانه و اطلاعاتم کمهولی گفتن ک ت ...

روبیکا بله ایتا سروش گپ که اصلا ربات ناشناس داره افتضاح... پره از گند وکثافت