2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه تهران فک کنم بیشتره  باز پرداختشم بستگی به مبلغ وام داره دیگه دوست من 120 تومن گرفته یک و س ...

وام زوجین گرفتن.نفری ۶۰ نومن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
نه تهران فک کنم بیشتره  باز پرداختشم بستگی به مبلغ وام داره دیگه دوست من 120 تومن گرفته یک و س ...

واقعا اینقد میدن ..چقد پول باید بزاری 

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

خوبه بچه ها این وام؟؟

آخه یک لونه کوچک پونصد ششصد ملیون میشه شصت تومن هیچی نیس در مقابلش که

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

من وامو برای خرید خونه نمیخوام.رو خونمون میخوام بگیرم ازش استفاده کنم با این مبلغ که نمیشه چند متر بیشتر خرید🤕وام دیگه ای که بیشتر باشه سراغ دارین بگین لطفا

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

اونا دو نفر بودن نفری ۶۰گرفتن عزیزم.بازم کمه  

بچه ها چطوریه این وام ..میخام بگیرم ولی هیچی نمیدونم..تهران

برای خرید رو سند میدن.نفری ۶۰ تومنه.قسطش یک تومنه.دو نفری هم میتونین ۱۲۰ بگیرین.جعاله هم می ن نفری بیست تومن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
برای خرید رو سند میدن.نفری ۶۰ تومنه.قسطش یک تومنه.دو نفری هم میتونین ۱۲۰ بگیرین.جعاله هم می ن نفری ب ...

۶۰تومن ی تومن ؟همینو میخواستم بدونم ممنون