2789
من وامو برای خرید خونه نمیخوام.رو خونمون میخوام بگیرم ازش استفاده کنم با این مبلغ که نمیشه چند متر ب ...

وام مسکن فقط برا خریده.روی سند اکثر بانک ها میدن.صد تومن سه ساله ماهی۳۶۰۰. 

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
برای خرید رو سند میدن.نفری ۶۰ تومنه.قسطش یک تومنه.دو نفری هم میتونین ۱۲۰ بگیرین.جعاله هم می ن نفری ب ...

مرسیییی

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیق نمیدونم اما شش ماهه دو برابر مبلغی که گذاشتی میده انگلر

یک سال باید بخوابه پول.۴۰ تومن .یا باید اوراق بخری که برای هر یک میلیون ۱۲۰ تومن پول اوراق هستش

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

وام مسکن توشهرای مختلف باجمعیت متفاوت فرق میکنه...

توی نت بزنید معلومه

برا تهران سقفش فک‌کنم نفری ۸۰ تومنه ینی درمجموع ب زوجین۱۶۰ تا میدن.ک باید نفری ۴۰تا بخابونن.یکسال ک پول بخابه دوبرابرپولی ک خابوندی وام میدن.و اگ ۶ ماه بخابونی ۱ برابر

بایدمسکن اولی باشین.ینی ملک زمین تجاری چیزی تاحالا ب اسمتون نخورده باشه.

سودشم ۹ یا۹ونیم درصده و درصورتی ک دربافت فرسوده ملک بخرین ۶یا۶ونیم درصد( اهوازاینطوره)

وام مسکن رو فققططط درصورتی ب شما میدن ک ملک بخرین.ینی سندتون گرو میمونه .

توی اهواز سقفش ۶۰ تاس 

ینی نفری ۳۰ میخابونی مجموعا۱۲۰ تا وام میدن.

توی شهرای کوچیک ۸۰ تومن وام میدن مجموعا

خب گفتن مبلغشم قراره بیشتر کنن اینجا بایددید چی میشه

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
یک سال باید بخوابه پول.۴۰ تومن .یا باید اوراق بخری که برای هر یک میلیون ۱۲۰ تومن پول اوراق هستش

وام اوراق با وامی ک از بانک مسکن میگیرن فرق داره عزیزم.

وام مسکن ک سودش کمه رو ب مسکن اولیا میدن ۶ یا۱۲ ماه پولت بایدبخابه.

وام اوراقو توی زمان کمتری مثلا طی یکی دوهفته میدن و مهم نیس مسکن اولی باشین یا ن

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
وام اوراق با وامی ک از بانک مسکن میگیرن فرق داره عزیزم. وام مسکن ک سودش کمه رو ب مسکن اولیا میدن ۶ ...

وام با اوراق رو از مسکن میگیرم برای کسایی هست که نمی‌خوان یک سال پولشون رو بخوابون بجاش اوراق میخرن.تفاوت سودشون هم فکر کنم شیش درصد باشه با کسی که مسکن اولیه.