2777
2789
عنوان

دندان...

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 20 پست
نایت گارد بگیر شبا بزار تو خواب

مرسی عزیزم. خب این نایت گارد باعث میشه رودندونا فشارنیاد ولی بنظرت لازم نیس برم دکتری جایی ک علت این دندون قروچه مشخص بشه و رفع بشه؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  
منم همش تو خواب یه چیزی مثل بختک اذیتم میکنه نمیتونم پاشم.. حالتای عصبیه فکر کنم

نمیدونم والا... انقدم هزینه ها بالاست و تا ویزیت میشی ی مشت قرص بهت میدن ک ادم میترسه بره دکتر مشاوره اینا

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=96682174]مرسی عزیزم. خب این نایت گارد باعث میشه رودندونا فشارنیاد ولی بنظرت لازم نیس برم دکتری جایی ک علت این ...[

منم داشتم دندون پزشکم نایت گارد داد بهتره الان دلیل خواسیم نداره چون تو خوابه بستگی به روزت داره گه چجوری بکذره شاید کوچکترین ناراحتی که فکرشو کنی باعث بشه چون ناخوداگاه

سلام منم همین مشکل رو دارم دکتر بهم گفت نایت گارد بگیرم که هنوز نگرفتم دکتر علتشو بهم نگفته ولی اینجا نوشته ریفلاکس معده ام میتونه علتش باشه که منم دارم اضطرابم میتونه که اونم من دارم https://www.instagram.com/p/BtOfowLHKRo/