2777
2789
عنوان

شلخته😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 33 پست

الان برو یک کاغذ بردار بنویس از ۹ و نیم تا ۱۱ اشپزخونه:

شستن ظرف لباسا ناهار 

۱۱ و نیم مثلا تا ۱ تمیز کردن هال:جارو گردگیری جمع و جور

ساعت ۱ برقصم یا موزیک گوش بدم یا فیلم بیینم

برای خودت برنامه بچین و بهش عمل کن بخودت هم جایزه بده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واسه خودت برنامه روزانه بنويس 

مثلا بنويس ليست كاراي فردا 

اول گرد گيري-تميز كردن آشپزخونه-نهار درست كردن...

ي مدت بگذره ب برنامه و نظمش عادت ميكني

لحظات زندگي چموش اندوتنها تو جهان مرا متعادل ميكني❤️
یه چیزی بگین غیراز دکتر و مشاور.شرایطشو ندارم که برم

باید وسواست درمان بشه 

تو به خاطر وسواس کارای خونت جلو چشت سخخخخختتته و واسه همین نمیری طرفش 

اگر وسواست درمان بشه و از کار کردن لذت ببری مشکل حله

اخه من وروجک ندارم.هیچکی ام خونه رو کثیف نمیکنه.خودم کثیفش میکنم😩

خب همینه دیگه. آدم زنده ای داری تو اون خونه زندگی میکنی کثیف میشه دیگه.

هر روز صبح یه آهنگ شاد بزار و بیفت به جون خونه.

خود به خود عادتت میشه

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

من دوتا فسقل دارم باورت نمیشه خوبه واسه تو توی دو روز کثیف میشه من هرروز صبح همون کارای دیروزو دارم به خدا نه اینکه بگم خیلی تمیزما عادی هستم ولی واقعا خونه زود کثیف میشه

جانم باش  نوش دارو بعد مرگ فایده نداره ...جانم باش  
انتظار داری بعد از دو روز دوباره بهم ریخته نشه؟ من صبح که از خواب بلند میشم تمیز میکنم شب که میخوام ...

ای قربون دهنت شب حسابی تمیز میکنم صبح بهم ریخته فکر کنم اجنه شبها خونه من مهمونی میدن

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
باید وسواست درمان بشه  تو به خاطر وسواس کارای خونت جلو چشت سخخخخختتته و واسه همین نمیری طرفش&n ...

دقیقا.کارای خونه از کوه کندن برام سخت تره.نمیرم طرفش چون میدونم اخرش اونجوری که میخام تمیز نمیشه.فقطم درمورد تمیزی نیستا تو همه ی زمینه های زندگی وسواس دارم

ای قربون دهنت شب حسابی تمیز میکنم صبح بهم ریخته فکر کنم اجنه شبها خونه من مهمونی میدن

ریلکس باشید بابا.

من اصلا اهل خونه رو اذیت نمیکنم که ریخت و پاش نکنند.

دیشب دخترام با هم جفت شده بودند تماااااام لباسای تو کمد رو ریختن کف اتاق گفتم اشکال نداره فردا تمیر میکنم.

راحت زندگی کنید.فوقش روزی سه ساعت واسه تمیزکاری وقت بزارید.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖