2777
2789
عنوان

وای فا

48 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کسای که وای فا وصل کردن میشه ی توضیح مفصل دربارش بدن من تاحالا نداشتم میخوام وصل کنم ولی چیزی نمیدونم ازش اصلا اسم دستگاه هم درست نمیدونم و هزینه و ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا سه سال پیش داشتم خیلی خوب بود. حامله که شدم جمعش کردم چون اشعه داره.

حالا دوباره از اول ماه دیگه میخوام وصلش کنم. هزینه هاش خیلیییی کمتر از بسته های ایرانسل و همراه اوله

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
من تا سه سال پیش داشتم خیلی خوب بود. حامله که شدم جمعش کردم چون اشعه داره. حالا دوباره از اول ماه د ...

میشه ی توضیح کامل بدید 

بسته هاش چ جوری میشه تهیه کرد واینکه الان شما قبلا داشتید و جمع کردین دوباره میخواید وصل کنید بایدبری دوباره دستگاه بخرید 

میشه ی توضیح کامل بدید  بسته هاش چ جوری میشه تهیه کرد واینکه الان شما قبلا داشتید و جمع کردین ...

با همون تلفن ثابت زنگ میزنی ۲۰۲۰ بسته میخری.

یا با اینترنت میری تو سایتشون.

نه دیگه همون دستگاه رو دوباره وصل میکنم.

شوهرم که میگه تازگیا طرح میزارن خیلی به صرفه هست،

مثلا همکارش ۲۵۰ هزار تومن داده بود واسه یکسال اینترنت نا محدود بهش داده بودن.

من قبلا ماهی ۱۰ تومن اینجورا هزینم میشد.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖
میگن اشعه داره و خطرناکه نخری دسگاهشو بهتره

مسلما امواج داره ولی اگر امواجش مضر بودند استفاده ازش در مکان های عمومی ممنوع میشد در حالی که توی همه جا و همه ی کشورها استفاده میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی