من نمیخوام تعریف کنم اما خیلی تمیزم خونم همیشه تمیز بوده زیرو روی خونم همیشه تمیز بود مخصوصا اشپزخونه..خودمم ب نظافت شخصیم خیلی اهمیت میدم.ی مشکلی دارم از بچکی تا ب حالا...خیلی خوشم میاد مگس رو دستم را بره ارع مگس برای خودمم تعجب اوره بعضی وقتها تعجب میکنم ک چرا؟؟؟یعنی روانی هستم یعنی باید به کی بگم این مشکل و اصلا هم ب هیچکس نگفتم.این ک میگم روانی هستم اصلا دختر عصبی نیستم خیلی آرومم و خونسرذ..اما چرا نشستن مگس را زفتنشو رو د ستام دوست دارم😣😩 .مگس هم خیلی راحت میتونم بگیرم.اینکه میشینه رو دستام بعدش میشورم حتما.راهنماییم کنید.🙏🙏
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
یارو مگس و زیر نایلون بود آروم فشارش داد صدتا کرم ازش درومد 😫🤢🤢🤢🤢🤢🤮
مگس میبینم حالم بد میشه تا نکشمش آروم نمیشم اه اه
تو هم ببین شاید زده بشی
استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁