2777
2789
عنوان

خانما بیاییین مخصوصاباردارا

187 بازدید | 29 پست

سلام به همتون میخام بگم کسی بوده دختربارداربوده ولی ازشیرینی دوست نداشته یعنی علاقه ای به خوردنش نداشته وقتی خورده حالت تهوع گرفته آخه میگن هرکی دختربارداربوده عاشق شیرینی شده میشه جواب بدین لطفااااا

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بیشتربگین ازعلایم بارداری دخترتونواینکه شیرینی روازاول تاآخردوست نداشتین

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

حتی چاییم رو هم به زور با قند میخوردم برام خیلی سخت بود ولی به جاش عاشق ترشی و شوری هستم یه جوری وصله نمکم که حدا میدونه همش دستام تو ظرف ترشی آلبالو و خیارشوره

تازگی ها هم همه چی رو پر نمک میخورم این نمک هنوز از سرم نرفته

من شنیدم شیرینی پسره که

میگن بیشتربرای دختراست

من کلا وبارم با زمان پسرم یکی بود فقط تهوعم خبلی شدید بود جوریکه پنج کیلو کم کردم

همه فکر میکردن بچم پسره ولی خوب دختر شد

دوغ هم خیلی خیلی زیاد میخورم

اصلا شیرینی بهم مزه نمیده حتی از نوشابه و دلسترو... بدم مییاد فقط عاشق دوغ ترش و شورم

حتی چاییم رو هم به زور با قند میخوردم برام خیلی سخت بود ولی به جاش عاشق ترشی و شوری هستم یه جوری وصل ...

من دوماهه حاملم نه ترشی رودوست دارم نه شیرینی روالبته شیرینی کم وبیش میخورم یعنی هرمدلش رونه ولی چیزای ترش رودوست ندارم توخونه هرمدلش است ولی اصلادلم بهشون نمیکشه بعضی وقتابهشون فک کنم حالم به هم میخوره