2821
2789
عنوان

از چت روم تا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 80 پست
اگه احیانا خواست دستمو بگیره چی؟ دوس ندارم توی خیابون اصلا این کارا رو. شاید خنده دار باشه به نظرت ...

اگر دستت رو گرفت حرکت تابلو نکن بعد چند ثانیه به بهانه این که شالتو درست کنی دستشو ول کن یا بگو گرممه 

دوستان میشه لطفا واسه این تاپیکم گزارش بزنین ممنون 🙈 ببخشید استارتر ضروری نبود نمیزاشتم https:/ ...

ترکیده 

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم این فکرا چیه هجوم اوردن به سرم.

مشخصه دختر پاکی هستی

قبلش بهش بگو دوس ندارم دستمو بگیری

جدی هم بگو که رعایت کنه

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
قربونت برم عزیزم     اره حتما میگم.بهتر از اینه بعدش به خودم فوش بدم

❤❤❤❤

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
استارتر برام عجيبه كه چرا اين رابطه رو تموم نميكني؟ ٥ سال اين رابطه ي اشتباه و ادامه دادي! بعد اين ...

خودمم خسته شدم .همین امروز داشتم به خودم میگفتم خسته شدم کاش تموم بشه.ببین ازش بدم نمیاد.دوسشم دارم ولی مث دوستای صمیمی دخترم دوسش دارم‌.فقط برام یه دوسته نه چیزی بیشتر. نمیدونم چرا باهاش راحتم شاید چون ازش دورم و میدونم مث دوستای نزدیکم بهم از پشت خنجر نمیزنه. ولی اون خیلی بیشتر منو دوس داره همیشه با تاکید میگه من فقط تو رو دارما!!

.

چرا خوشم اومده .از یه پسر که از آشناهامونه. ولی بعضی وقتا حس میکنم یه طرفس این حسم. 

اون بدبخت از من خوشش میاد من از یکی دیگه.

خودمم خسته شدم .همین امروز داشتم به خودم میگفتم خسته شدم کاش تموم بشه.ببین ازش بدم نمیاد.دوسشم دارم ...

عزيزم زودتر تمومش كن

خودتو بلاتكليف كردي.بذار اونم بره دنبال زندگيش

راستي الان اكسترن هستي درسته؟

عزيزم زودتر تمومش كن خودتو بلاتكليف كردي.بذار اونم بره دنبال زندگيش راستي الان اكسترن هستي درسته؟

اره عزیزم اکسترنم .

نمیدونم چطوری تمومش کنم .بدجوری‌ وابستش شدم.نمیخوامم دلشو بشکنم

اره عزیزم اکسترنم . نمیدونم چطوری تمومش کنم .بدجوری‌ وابستش شدم.نمیخوامم دلشو بشکنم

آخه منم دقيقا ورودي٩٣ و اكسترنم

واسه همين پرسيدم😊

درباره تموم كردنم خيلي واضح بهش بگو

بگو كه ما به درد هم نميخوريم و من حس ميكنم تو داري آسيب ميبيني چون من قصد ازدواج باهات ندارم

خلاصه كه كلي ازش تعريف كن و بعد در نهايت بگو به درد هم نميخورين و اگرم خيلي اصرار كرد بگو كس ديگه رو دوست داري

آخه منم دقيقا ورودي٩٣ و اكسترنم واسه همين پرسيدم😊 درباره تموم كردنم خيلي واضح بهش بگو بگو كه ما ...

به به همکار عزیز😍😍😍

باید کم کم بگم بهش .امیدوارم بعد از اینکه رفت بتونم .چون خسته شدم از بلاتکلیفی

2825
2823
2791
2779
2792