راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخه این همه راه داره میاد که منو ببینه .کلا نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم .از یه طرف میگم ضایع دختر حساب کنه از طرفیم میگم خب زشته که بخواد اون حساب کنه
اخه این همه راه داره میاد که منو ببینه .کلا نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم .از یه طرف میگم ضایع د ...
میاد که میاد وظیفشه. در ضمن من اصلا بهش حس خوبی ندارم نمیدونم چرا ازش خوشم نیومد😅😅
یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین هان . شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده! اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
میخواد چند روزم بمونه.منم امتحان دارم دو هفته ی دیگه.من نمیتونم که هر روز از صب تا شب بیرون باشم بپزم تو افتاب .اصن چطوری بش بگم خب دو روز بمون و برو؟؟
حالا مث دو تا دوس همو میبینین ناهار میخورین،بقیه روزم ببرش یه جای دنج تا عصر وتمام
واقعا شما دلت نمیخاد یه دوست پنج ساله رو ببینی؟
ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...
میخواد چند روزم بمونه.منم امتحان دارم دو هفته ی دیگه.من نمیتونم که هر روز از صب تا شب بیرون با ...
چند روز؟؟؟
فعلا جو گیره عمرا چند روز بمونه.
اگرم موند بگو فقط عصرا تا غروب میتونم باهات باشم
ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...