2821
2789
عنوان

از چت روم تا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 80 پست
نه فقط بیرون می مونیم.اخه ماشینم نمیاره که بگم خطرناکه.توی این گرما باید با مترو بریم اینور‌ اونور.

والا خود دانی اما من که میگم با همین اوضاع هم نرو

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
استارتر هم شما هم این آقا فقط به هم شاید یه عادت مقطعی دارید بنظرم ایشون هم به ازدواج فکر نمیکنه

اخه همین چند شب پیش بود داشت میگف میدونم که خیلی فرق داریم ولی اگه شرایط جوری پیش رفت و من تونستم به یه حدی برسم میتونم به ازدواج فکر کنم؟

همش اینطوری میگه من دلم براش میسوزه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بزار خودش حساب کنه مهمون چیه    

اخه این همه راه داره میاد که منو ببینه .کلا نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم .از یه طرف میگم ضایع دختر حساب کنه از طرفیم میگم خب زشته که بخواد اون حساب کنه

اخه این همه راه داره میاد که منو ببینه .کلا نمیدونم چه رفتاری باید داشته باشم .از یه طرف میگم ضایع د ...

میاد که میاد  وظیفشه. در ضمن من اصلا بهش حس خوبی ندارم  نمیدونم چرا  ازش خوشم نیومد😅😅

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
میاد که میاد  وظیفشه. در ضمن من اصلا بهش حس خوبی ندارم  نمیدونم چرا  ازش خوشم نیومد😅 ...

اره خودمم میگم منکه زورش نکردم بیاد.

😭😭😭وای خودمم حس خوبی ندارم. 

میخواد چند روزم بمونه.منم امتحان دارم دو هفته ی دیگه.من نمیتونم که هر روز از صب تا شب بیرون باشم بپزم تو افتاب .اصن چطوری بش بگم خب دو روز بمون و برو؟؟

ناهار و بزار اون حساب کنه شام رو تو یا اگر یه وعده میرید رستوران بزار اون حساب کنه بعد عصر شما بستنی و .. بخر 

رفتارت هم مثل یه دوست معموللی اگر حرف ازدواج و غیره زد بزن به شوخی 

اره خودمم میگم منکه زورش نکردم بیاد. 😭😭😭وای خودمم حس خوبی ندارم. 

چقد سخت میگیری بچه که نیستی

حالا مث دو تا دوس همو میبینین ناهار میخورین،بقیه روزم ببرش یه جای دنج تا عصر وتمام

واقعا شما دلت نمیخاد یه دوست پنج ساله رو ببینی؟

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
ناهار و بزار اون حساب کنه شام رو تو یا اگر یه وعده میرید رستوران بزار اون حساب کنه بعد عصر شما بستنی ...

اگه احیانا خواست دستمو بگیره چی؟

دوس ندارم توی خیابون اصلا این کارا رو.

شاید خنده دار باشه به نظرتون ولی همش حس میکنم از الان دارم به همسر آیندم خیانت میکنم 🙊

میخواد چند روزم بمونه.منم امتحان دارم دو هفته ی دیگه.من نمیتونم که هر روز از صب تا شب بیرون با ...

چند روز؟؟؟

فعلا جو گیره عمرا چند روز بمونه.

اگرم موند بگو فقط عصرا تا غروب میتونم باهات باشم

ممنوعه ی من ...ما بدهکاریم به یکدیگر،به تمام دوستت دارم های ناگفته ای که پشت دیوار غرورمان ماندند و ما آنها را بلعیدیم تا نشان دهیم منطقی هستیم...💔ممنوعه ی من...نه توان رفتن دارم نه جایی برای ماندن،تو میروی ومن نظاره گر مرگ تدریجی خویش هستم...                                                                         
چند روز؟؟؟ فعلا جو گیره عمرا چند روز بمونه. اگرم موند بگو فقط عصرا تا غروب میتونم باهات باشم

اره میگه دوستم گفته یکی دوشب مشکلی نیس بیای خونم .بعدش باید دنبال جای دیگه ای باشم.

خواستم بش بگم خب دوستت حق داره 

دوستان میشه لطفا واسه این تاپیکم گزارش بزنین ممنون 🙈 ببخشید استارتر ضروری نبود نمیزاشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2122422/واقعا-مادرشوهرا-بدن?postId=70412689

زندگي رادوباره جاري نموده اي پرشور،زيبا و روان دنياي با تو بودن در اوج هميشه هايم جان ميگيرد
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز