2821
2789
عنوان

از چت روم تا ...

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 80 پست

من اصلا اهل چت و اینا نبودم وبلاگ داشتم و برای این که وبلاگم پر بازدید شه می رفتم وبلاگای دیگه و نظر می گذاشتم تا این که رفتم یه وبلاگ و بحثمون شد صاحب وبلاگ یه پسری بود یک سال از من کوچیک تر ما  با هم دوست بودیم به عنوان دو تا هم صحبت نه اون برداشتی داشت نه من خیلی هم بهم کمک کرد خیلی ادمی بود با انگیزه های بالا یاد اون افتادم وقتی می خواستم ازدواج کنم  ازش خداحافظی کردم یک هم صحبت خوب بود توی زندگیم تا حالا پیش نیومده بود کسی باشه که پای درد و دلا بشینم ....شوهرم با این که خیلی دوستش دارم  هیچ وقت پای درد و دلام و ناراحتی هام و مشکلاتم ننشسته .....یه وقتایی باز دل می خواد باهاش حرف بزنم ببینم چیکار می کنه به ارزوهاش رسیده یا نه اخه ارمان های بزرگی تو سرش بود ........حتی به شوهرمم در موردش گفتن چون فقط در حد یه هن صحبت بودیم ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر نگفتی چی شد ؟ پیگیر کی بودم من؟!     الان دیدم تو تاپیک های ذخیره شدم هستی

عزیزم تاپیک جدید زدم توضیح دادم کامل.هر کاری کردم نتونستم یه سریا رو منشن کنم اسما آبی نمیشدن

بنظر من این خودخاهیه شما رو میرسونه ک میدونی نمیخای باهاش بمونی ولی میدونی ک بهش نیاز داری واسه صحبت و اینکه بهش عادت کردی واسه همین داری بازیش میدی،تکلیفتو با خودت و اون بیچاره مشخص کن ک بعد تو دگ ارزو داشتن واسش رنگ و بویی نداره