2777
2789
عنوان

پوستیژ

121 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها.. من بخاطر شیردهی ریزش مو گرفتم مجبور شدم موهامو پسرونه کنم..پشیمووونم..موهامو میخوام😭😭😭😭

الان تا قبل محرم سه تا عروسی نزدیک داریم.. 

کسی از قیمت پرستیژ اطلاع داره؟؟ یا کرایه ش توی آرایشگاه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستان خواستم تجربه خودم رو از پیج فروش کلاهگیس اترین تهرانی(atrintehranii) بهتون بگم تا مثل من فریب تبلیغات و رضایتهای دروغشون رو نخورید ، متاسفانه به خاطر ریزش شدید موهام مجبور شدم مبلغی حدود بیست و هشت میلیون برای این کلاهگیس بدم ولی چیزی که تحویل گرفتم زمین تا آسمون با عکس فرق داره ، کاملا عیر طبیعی‌ست،  به قدری بزرگه که انگار دو متر کله دارید ، بر خلاف گفته خودشون که کاملا طبیعی هست پر از الیاف لابه لای پوستیژه که برق میزنه ، اندازه موهای بالای پوستیژ ده برابر پایین هست برای همین یر رو بزرگ میکنه ، فرق مو اصلا و ابدا مثل عکس نیست ، کلا یک چیز متفاوت تحویل میگیرید که برای من کاملا عیر قابل استفاده هست ، بلاکم کردن ، ولی از طریق پلیس فتا کارم رو اینقدر پیگیری میکنم تا به حقم برسم . ول کنشون نیستم ، خواهشا فریب نخورید و پولتون رو هدر ندید . هر کسی هم که عکس کار رو خواست با کمال میل در اختیارش قرار میدم 

وای تروخدا دیگ 5 تومن ۱۰ تومن پول رنگ مو و دکلره ندین 

پاشید بیاید من از این چنل کلاهگیس خریدم مفت بخدا

با پول ۱ بار رنگ کردن ۴ تا کلاهگیس خریدم 

هم موهام اسیب نمیبینه هم نخواستم میتونم عوضش کنم ( کوتاهش کنم ) 

https://t.me/+LFUAEV0mWxAyOTdk