2777
2789
عنوان

امپول اچ سي جي و اقدام و قمر درعقرب

159 بازدید | 13 پست

امروز امپول اچ سي جي زدم براي ازاد شدن فوليكول ٢١ و ضخامت اندومترم ديروز ٥ بود و دكتر بهم روزي دوتا استرومارين داده كه نميدونم روزانه تغيير ميكنه يا نه و گفت چهارشنبه و پنجشتبه ١٠ به بعد اقدام كن رفتم ديزم قمر در عقربه 😓

و ميخوام بدونم براي ضخامت اندومترم اونروزارو گفته اخه يه عده ميگتد ١٢تا ١٤ساعت بعد من ١١صبح امروز زدم 

ميتونم مثلا امشب ساعت ١٢ اقدام داشته باشم؟ 

يا فردا قبل از ساعت ٢كه قمر درعقربه؟

و براي جمعه شب هم تاثير داره يا نه ديگه 

به قمر در عقرب اعتقادی ندارم 

وقتی دارو مصرف کردین و باید اقدام داشته باشین دیگه اینکارا چیه 

حالا یه سوال 

مادربزرگای ما 

مادرای ما 

که ماشالله ۱۰ شکم زایمان میکردن 

تقویم نگاه میکردن 

شما توکل کن بخدا 

تمام

من مامان شدم🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم فردا ظهر ساعت ۲باید نزدیکی کنیم چون ازمایش پی سی تی دارم.۴ساعت بعدش باید برم پیش دکترم واس تست.ف ...

شما اقدام کنید 

این ماه از دست ندین 

توکل بخدا کنید 

راستی ازمایش پی سی تی چی هست؟

من مامان شدم🥲
شما اقدام کنید  این ماه از دست ندین  توکل بخدا کنید  راستی ازمایش پی سی تی چی هست؟

انشالله ک هرچیز خیره پیش بباد برای همه،

ازمایش ۴ساعت بعد نزدیکی،ک روز تخمک گذاری از ترشح دهانه رحم ارمایش میگیرن ک بفهمن ایا باعت کشته شدن اسپرم در رحم میشه و...،و تعداد وتحرک اسپرم هم متوجه میشن،و اینکه تخمک گذاری طبیعیه یانه

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
حالا اگر جمعه اقدام كنم ديره ؟كسي ميدونه ضخامت اندومتر روز يازدهم با مثلا دواردهم فرق ميكنه؟

ضخامت اندومتر خیلی مهمه در تشکیل شدن 

پس دیرو زود نکن زمانی که لازم کارتو انجام بده 

اگه دلت بده 

یه صدقه بزار کنار 

من مامان شدم🥲

[QUOTE=96617370]ضخامت اندومتر خیلی مهمه در تشکیل شدن  پس دیرو زود نکن زمانی که لازم کارتو انجام بده  اگه ...[/QUOTE]

واقعا با صدقه  مشكل حل ميشه ؟

صدقه كه ميدم يه دعاي نحوست از قمر در عقربم هست اونم ميخونم همينا كافيه؟

حالا اگر جمعه اقدام كنم ديره ؟كسي ميدونه ضخامت اندومتر روز يازدهم با مثلا دواردهم فرق ميكنه؟

عزیزم اقدام کن

قبلش آیه الکرسی بخون و صدقه بذار 

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
انشالله ک هرچیز خیره پیش بباد برای همه، ازمایش ۴ساعت بعد نزدیکی،ک روز تخمک گذاری از ترشح دهانه رحم ...

عزیزم هزینه ش چقدره ؟همه دکترای زنان ونازایی انجام میدن ؟

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین