2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده خب😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 160 پست
ببخشید من یه مادرم بچه من خودش نخواسته دنیا بیاد من آوردمش پس وظیفمه خرجش رو بدم تا بزرگ بشه هی ...

اهان راس میگی شما پس واقعا بچه هایی که پدرو مادرهاشون رو سر پیری میبرن میزارن آسایشگاه وخانه سالمندان کارشون درسته حق آخرشون همونجاست. 

قربونت برم دقت کن پسره گفته ندارم باید جور کنم. این یعنی چی ؟یعنی ندارم باید برم قرض کنم. بعدش هم ما ...

تازه صبحشم زنگ زده میگه خوبی پسرررررم کجایی؟شوهرمم گف خونه ام  گف باشه پس خداحافظ   😐😐😐    که منظور بیار پول بده  یادت نره     امشب میریم بدیم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم طرز فکرتون اشتباس من خودم هم مادر دارم هم پسر اگ مادر خودم باشه پول بخواد میدم تو این دوره 50 ...

ببین گل من خرج اضافی اگه بخوایی بکنی بدون حرامه نوه و پسرت گشنه بمونن تو بری دردر دورور گناهه از انسانیت به دوره حالا شاید واسه شما ۵۰ چیزی نیس اما واسه خیلیا پول ۵ کیلو میوه اس که بچه اش با حسرت نگاه نکنه تو خیابون امید وارم شما همچین ادمی نباشید که به خاطر عیشو نوشتون از شکم یه خانواده بگیرید و نفرینشون پشت سرتون باشه

اهان راس میگی شما پس واقعا بچه هایی که پدرو مادرهاشون رو سر پیری میبرن میزارن آسایشگاه وخانه سالمندا ...

الان این چیزیکه شما گفتی چه ربطی به بحث ما داشت ؟؟؟

بهتر نیست یکم منطقی و به دور از احساس فکر کنیم و حرف بزنیم ؟؟

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
الان این چیزیکه شما گفتی چه ربطی به بحث ما داشت ؟؟؟ بهتر نیست یکم منطقی و به دور از احساس فکر کنیم ...

اصلا فازشون معلوم نیس الان میان میگن طوفان کاترینا هم  تو این کار دخیله 😂😂

ببین گل من خرج اضافی اگه بخوایی بکنی بدون حرامه نوه و پسرت گشنه بمونن تو بری دردر دورور گناهه از انس ...

حالا شوهرم ب میوه نگا کرد دلم خون شد   فردا پسفردا بچم با حسرت ب میوه ها نگا کنه که سکته میکنم   اصلا نمیزارن پس اندازی بکنیم

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من نمی دونم چرابعضی خانوما یه جوری ازحقوق پدرومادریاپدرشوهرمادرشوهرحرف میزنن انگاری مایزیدیم آب وبه روشون بستیم.باووووو...شمابگو وقتی من گرسنه ام یه کف دست نون ندارم بخورم عایا واجبه شوهرم دوهزارکارکرده اونوببره بده به مامانش که داره کباب می خوره؟

من دیگه حرفی ندارم😐😐😐

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
الان این چیزیکه شما گفتی چه ربطی به بحث ما داشت ؟؟؟ بهتر نیست یکم منطقی و به دور از احساس فکر کنیم ...

نه به بحث استارتر ربط نداشت ولی به بحث ماربط داشت من از حرفهای شما جزاین نتیجه ای نگرفتم.حالا بی خیال خواهر هرکسی تفکر ونظریه اش فرق میکنه.

گفتم به پولی که ماهیانه میده مخالفت نکردم   فقط ابن پول بیشتر برا مسافرتش برام سخته وقتی خ ...

خب بهش بگو اونم مطمئنم قبول میکنه وقتی بچش کلی طلب داره واسه چی بره مسافرت خوش بگذرونه؟؟؟ شما اومدی اینجا نشستی غصه میخوری در صورتی ک انقدرام ک شما بزرگش کردی سخت نیس