شوهرم هر ماه ب مامانش پول میده یه مقدار معین منم مخالفت نکردم گفتم جهنم حالا دیروز مامانش زنگ زده دارم میرم مسافرت یه پولی هم بزار روش 😐😐 نداری خب نرو داره ها زیاااادم داره نمیدونم با این مسافرتای پی در پی میخواد پول بگیره دائم از بچه ها یا چی😐😐 از شوهرم پرسیدم چند میخوای بدی گف ۳۵۰ هزار تومن گفتم اون از همه پول میگیره الان پول لازممون تا خرخره تو بدهی هستیم لااقل۳۰۰ بده شروع کرد مث همیشه از جایگاه و ارزش مادر حرف زدن😐 گف تو ناراحت بشی از دستم برا خدا ۵ برابر ناخوش بره برا ناراحت کردن مادر ۱۰ برابر ناخوش میره همیشه هم با این حرفا مخمو میخوره منم میگم ب جهنم هر کاری دوس داری بکن قسط وام هامون مونده ب طلافروش بدهی داریم مونده کرایه خونمون عقب مونده کرایه مغازه عقب مونده رفته بودیم بازار میوه فروشان شوهرم میوه ها رو یه جوری نگا میکرد دلم خون شد گف طمعم افتاده ولی پول ندارم بخرم😔😔😔😔😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بنظرم طرز فکرتون اشتباس من خودم هم مادر دارم هم پسر اگ مادر خودم باشه پول بخواد میدم تو این دوره 50 ...
ببین گل من خرج اضافی اگه بخوایی بکنی بدون حرامه نوه و پسرت گشنه بمونن تو بری دردر دورور گناهه از انسانیت به دوره حالا شاید واسه شما ۵۰ چیزی نیس اما واسه خیلیا پول ۵ کیلو میوه اس که بچه اش با حسرت نگاه نکنه تو خیابون امید وارم شما همچین ادمی نباشید که به خاطر عیشو نوشتون از شکم یه خانواده بگیرید و نفرینشون پشت سرتون باشه
من نمی دونم چرابعضی خانوما یه جوری ازحقوق پدرومادریاپدرشوهرمادرشوهرحرف میزنن انگاری مایزیدیم آب وبه روشون بستیم.باووووو...شمابگو وقتی من گرسنه ام یه کف دست نون ندارم بخورم عایا واجبه شوهرم دوهزارکارکرده اونوببره بده به مامانش که داره کباب می خوره؟
من دیگه حرفی ندارم😐😐😐
میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞