شوهرم هر ماه ب مامانش پول میده یه مقدار معین منم مخالفت نکردم گفتم جهنم حالا دیروز مامانش زنگ زده دارم میرم مسافرت یه پولی هم بزار روش 😐😐 نداری خب نرو داره ها زیاااادم داره نمیدونم با این مسافرتای پی در پی میخواد پول بگیره دائم از بچه ها یا چی😐😐 از شوهرم پرسیدم چند میخوای بدی گف ۳۵۰ هزار تومن گفتم اون از همه پول میگیره الان پول لازممون تا خرخره تو بدهی هستیم لااقل۳۰۰ بده شروع کرد مث همیشه از جایگاه و ارزش مادر حرف زدن😐 گف تو ناراحت بشی از دستم برا خدا ۵ برابر ناخوش بره برا ناراحت کردن مادر ۱۰ برابر ناخوش میره همیشه هم با این حرفا مخمو میخوره منم میگم ب جهنم هر کاری دوس داری بکن قسط وام هامون مونده ب طلافروش بدهی داریم مونده کرایه خونمون عقب مونده کرایه مغازه عقب مونده رفته بودیم بازار میوه فروشان شوهرم میوه ها رو یه جوری نگا میکرد دلم خون شد گف طمعم افتاده ولی پول ندارم بخرم😔😔😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من گفتم اگ ب مادرش میگف خودشون تو زندگی خودشونم موندن حتی نمیتونن میوه هم بخرن مادرش قبول میکردو پو ...
قربونت برم دقت کن پسره گفته ندارم باید جور کنم. این یعنی چی ؟یعنی ندارم باید برم قرض کنم. بعدش هم مادر مگه میشه نفهمه زندگی بچه اش چطوره؟ولی دیدم مادرهایی که میگن بچه وظیفه اش هست عروس کمتر بخوره مگه ما چطوری زندگی میکردیم؟
مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
وقتی بی انصافی میشه اره چه لزومی داره وقتی ببینه پسرش تا خرخره تو قرضه حتی حسرت میوه رو داره هی بره مسافرت؟ایا مسافرت جز ضروریات زندگیه ؟حالا بماند که پولم داره خرجی ام هر ماه میکیره باز به کنار اما دیگه مسافرت منطقیه؟
نه دوست عزیز ذات خراب خرابه اگه جلوش بمیری هم کار خودش رو میکنه کیه که الان ندونه زندگی چقدرر سخت ...
بنظرم طرز فکرتون اشتباس من خودم هم مادر دارم هم پسر اگ مادر خودم باشه پول بخواد میدم تو این دوره 50 تومن پولی نیس ک بخاطرش اوقات همه رو تلخ کنم برامم فرق نداره مادرشوهرمم باشه همینطور انتظار دارم در آینده پسرمم همین رفتارو متقابلا با خودم داشته باشه :)