2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زده خب😟😟😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 160 پست
من گفتم اگ ب مادرش میگف خودشون تو زندگی خودشونم موندن حتی نمیتونن میوه هم بخرن مادرش قبول می‌کردو پو ...

نه دوست عزیز

ذات خراب خرابه

اگه جلوش بمیری هم کار خودش رو میکنه

کیه که الان ندونه زندگی چقدرر سخته ؟؟

کیه که نفهمه پول دراوردن و خرج زندگی. دادن چقدر سخته

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر نداره؟از هر پسری ۳۰۰ هم‌بگیره خیلی میشه..هر ماهم میره سفر از شوهرشم متنفره..مشکوکه والا

😂😂اتفاقا همیشه هم شوهرم اینا میگن نری اونجا شوهر کنی بمونیم😐😐😐

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
این چ طرز حرف زدنه؟ منم این مشکلو داشتم منتهابرای من همسرم ۵۰۰تومن یه تومن میداد مامانش برای خودش خ ...

درسته این حرف که مادرشه

ولی وقتی میگه شوهر داره و ماهی دو تومن از شوهرش میگیره خب مگه یه زن چقدر خرج داره؟

وقتی میبینه بچه اش تحت فشاره و اجاره خونه و مغازه عقب افتاده واقعا باید خیلی سنگدل باشه که باز بگه پول بده اونم بیشتر که من برم مسافرت...

اگر پسرش داشت حرفی نبود ۳۵۰ هم چیزی نبود ولی وقتی کسی گیره شاید همون ۵۰ هم خیلی باشه

نه دوست عزیز مادرشه که باشه من با هزار امید رفتم تو زندگیش سختش رو من بکشم و پولش رو اون خرج کنه ...

ههه جالبه فردا خودتون مادرمیشین 

ازوقتی بچه بودیم پدرو مادربزرگ کرده وهزارتا رنج ودرد کشیدن بعدک ازدواج میکنن 

خانومش خیلی خودخواهانه میخادک هیچی بهش نده

من خودم این مشکل رو داشتم هنوزم شوهرم همونه 

اعتراض کردنی حتی با محبت  شروع میکنه ایه ی قران و حدیث و اووووو انقد میگه که میگم جهنم

نصاف نمیکنه دیگه واقعا حرومه این پولا اگه نیاز مند باشه عیبی نداره ادم دلش نمیاد اما واسه خرجای اضافی خرجی بگیره ادم دلش میسوزه 

من اگر مادرم نداشته باشه بهش قطعا میدم، نه فقط مادرم هر فرد نزدیک در خانواده خودم و شوهرم اما این ا ...

مادربزرگ من هر چی گفتن چشم 

الان 92 سالشه از بس اذیت می کنه بچه ها رو عاصی شدن 

فک کن رفته تو کوچه گفته آهاییییییییییییییییی مردم جمع شید بچه هام نمیزارن غذا بخورم....ظهر اصرار کرده بهش نوشابه .و چیپس بدن

من گفتم اگ ب مادرش میگف خودشون تو زندگی خودشونم موندن حتی نمیتونن میوه هم بخرن مادرش قبول می‌کردو پو ...

قربونت برم دقت کن پسره گفته ندارم باید جور کنم. این یعنی چی ؟یعنی ندارم باید برم قرض کنم. بعدش هم مادر مگه میشه نفهمه زندگی بچه اش چطوره؟ولی دیدم مادرهایی که میگن بچه وظیفه اش هست عروس کمتر بخوره مگه ما چطوری زندگی میکردیم؟

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
درسته این حرف که مادرشه ولی وقتی میگه شوهر داره و ماهی دو تومن از شوهرش میگیره خب مگه یه زن چقدر خر ...

ما طبق گفته اسی فقط میدونیم 

وگرنه شاید توزندگی واقعی شون بیطرف نگاه کنی اسی مقصزه 

شایدم مادره مقصره 

درهرصورت نباید یکطرفه به قاضی رفت 

مادر چیزیه ک هیجوقت و هیچ کجا نمیتونی پیداش‌کنی 

من قانون انتصاب که نکردم نظرمو گفتم شما نزن منو   درصورتی که پدرومادر داشته باشن خودشون که نه ...

ببخشید

من یه مادرم

بچه من خودش نخواسته دنیا بیاد

من آوردمش

پس وظیفمه خرجش رو بدم تا بزرگ بشه

هیچ منتی هم سر بچم نیست

اگه بخوام بخاطر کاریکه وظیفمه سرش منت بذارم و بعدا طوری بهشش عذاب وجدان بدم که صد برابرش رو بهم پپس بده پس هیچوقت حق ندارم بچه دار بشم

أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا
عزیزم واقعا سوالم جدیه میخوام یاد بگیرم بعد با این اوصاف شما پس اندازم میکنید؟ اگر آره شوهرتون از پ ...

نه من قرعه کشی پیش دوستام می نویسم وام برمیداریم بااینجورچیزاپس اندازمی کنیم بعدمیدیم طلامی گیریم یازمین وخونه ایناالبته شریکی باباباش وداداشش...کلا نمیزارم پول زیادی توحسابش بمونه آخه امتحانش کردم وقتی میگم چیزی نمی خوام بگیرم...میره خرجای الکی واسه مامانش می کنه 

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
شما میگی باید جلو مادر و پدر وایساد این مشکل نیس؟  

وقتی بی انصافی میشه اره چه لزومی داره وقتی ببینه پسرش تا خرخره تو قرضه حتی حسرت میوه رو داره هی بره مسافرت؟ایا مسافرت جز ضروریات زندگیه ؟حالا بماند که پولم داره خرجی ام هر ماه میکیره باز به کنار اما دیگه مسافرت منطقیه؟

نه دوست عزیز ذات خراب خرابه اگه جلوش بمیری هم کار خودش رو میکنه کیه که الان ندونه زندگی چقدرر سخت ...

بنظرم طرز فکرتون اشتباس من خودم هم مادر دارم هم پسر اگ مادر خودم باشه پول بخواد میدم تو این دوره 50 تومن پولی نیس ک بخاطرش اوقات همه رو تلخ کنم برامم فرق نداره مادرشوهرمم باشه همینطور انتظار دارم در آینده پسرمم همین رفتارو متقابلا با خودم داشته باشه :) 

ههه جالبه فردا خودتون مادرمیشین  ازوقتی بچه بودیم پدرو مادربزرگ کرده وهزارتا رنج ودرد کشیدن بع ...

گفتم به پولی که ماهیانه میده مخالفت نکردم   فقط ابن پول بیشتر برا مسافرتش برام سخته وقتی خودم نمیتونم چیزی بخرم هی استرس دارم طلبکار زنگ بزنه بقران

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐