2777
2789
عنوان

دوری از شوهر

334 بازدید | 8 پست

ما هردومون کارمندیم و یه جا کار میکنیم و الانم سرکار هستم همیشه نی نی سایت میام چند وقته قصد مهاجرت داریم به المان برای کار بمون گفتن همسرت باید 6 ماه زودتر بره بعد تو بری و یا اینکه منم اونجا شاغل شم و با همسرم از اول بریم دوتایی ولی چیزی که هست قصد باردار شدن و بچه دارم و از کار و صبح زود بیدار شدن خسته شدم و دلم استراحت و زنونگی میخواد الان به نظرتون چه کنم؟دوری سخت نیست؟4 ساله تقریبا که ازدواج کردیم-همکارم بودیم-همیشه با هم بودیم-سخت نیس یهو 6 ماه جدا شیم؟از طرفی میگم در عوض 6 ماه با خونوادم هستم دل سیر میبینمشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر همسرت بره بعد شما بری میری همه چی آماده است ولی اگر دو تایی برید باید توام بدویی و غربت هم میگیرتت بهم میریزی.من خواهرم همین کارو کرد مثل خانوما با چمدونش رفت خونش بدون کوچکترین اذیتی.ولی به اینم بستگی داره که چقدر به همسرت اطمینان داری عزیزم

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
چند ماه بعد از همسرش رفتن؟کدم کشور؟

۵ ماه.فرانسه.البته همسرش قبلا ۱۲ سال فرانسه زندگی میکرده عزیزم

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍