2777
2789
عنوان

چیکار کنم ... بیاد ؟😭😭😭

241 بازدید | 27 پست

توروخدا دعا کنید برام حامله نباشم میخایم بریم مشهد خیر سرمون منتظر پریدمم یه هفته بیشتره عقب انداختم چندروز پیشم بی بی زدم منفی بود ،

الانم یه دمکرده از خودم دم کردم کلی چیز قاطی کردم خوردم .

اویشنو زعفرانو نباتو بابونه و رازیانه همشو قاطی کردم ،

هیچوقتم پریودم منظم نبوده دلم خوش باشه بارها دکترو سونو رفتم هیچ مشکلی نبوده فقط گفتم عصبی و استرس باعث میشه الان چیکار کنم ؟؟؟

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکار نکن الان استرس بدترش میکنه بیخیال باش خودش میاد حامله هم ک نیستی

نمیدونم چندروز پیش زدم منفی بود حتی ترس اینکه یوقت بی بی اشتباه بوده هم افتاده ب جونم

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
نی نی نداری؟چرا نمیخوای

نی نی دارم یسالو نیمه

وایسا تا پری خاله بیاد😂

بمیره این پری خاله رو همیشه باعث حرص دادنم بوده 

😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

نمیدونم چندروز پیش زدم منفی بود حتی ترس اینکه یوقت بی بی اشتباه بوده هم افتاده ب جونم

میدونم حستو درک میکنم من اون موقع واسه اینکه خیالم راحت شه شوهرم مجبورم کرد برم ازمایش بدم ج از گرفتم چون استرسم رفت 3روز بعد پریود شدم

نوید💙سودا💙سوگند
میدونم حستو درک میکنم من اون موقع واسه اینکه خیالم راحت شه شوهرم مجبورم کرد برم ازمایش بدم ج از گرفت ...

میدونی ع زیزممم بخدا خسته شدم از دکتر و سونو ،اخه تقریبا ۲ ،۳ ماه پیشم اینجوری شدم استرس برم داشت رفتم سونو گفت هیچی نداری خانوم حتی دکتر سونوگرافی منو میشناسه بهم تیکه هم انداخت 

میدونی ع زیزممم بخدا خسته شدم از دکتر و سونو ،اخه تقریبا ۲ ،۳ ماه پیشم اینجوری شدم استرس برم داشت رف ...

من ک دکتر زنان بهم گفت جای اینجا برو روانشناس واقعا انقد تاثیر داره چون مال من فشار عصبی استرس بود همش شده بود یه دوره 4ماه نشده بودم

نوید💙سودا💙سوگند
نی نی دارم یسالو نیمه

سرخود دارو نخور..مادر خودمم سر داداش کوچیکم خورده یه سری مشکلات داداشم داره الان..نمیخوام بگم چی ولی خدا خواسته و سقط نشده ولی یک عمره مادرم زجر کارشو میکشه..الان داداشم مرد گنده شده هم خودش زجر میکشه هم مادرم..برعکسم از من و داداش بزرگم انقدر درس خون تره مومن تر در حد چی همه رو سرش قسم میخورن.. کاری تر.. اهل ورزش ،انقدر هوای مامان بابامو داره..برعکس ما..

اون مشکلشم به خاطر شاهکاریای مامانم برای سقط کردنش بوده که برعکس سقط نمیشه و میمونه..