2777
2789
عنوان

چیکار کنم ... بیاد ؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 27 پست
من ک دکتر زنان بهم گفت جای اینجا برو روانشناس واقعا انقد تاثیر داره چون مال من فشار عصبی استرس بود ه ...

واای مث من دیگه خیلی بده بخدا ،هر دردی هم دارم هر جا هم رفتم با این سنم گفتن  از عصاب لعنتیمه 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
واای مث من دیگه خیلی بده بخدا ،هر دردی هم دارم هر جا هم رفتم با این سنم گفتن  از عصاب لعنتیمه&n ...

برو پیش مشاور خواهر انقد اروم میشی من که انقد داغون بودم خود زنی میکردم الان یه گوشم شده در یکی دروازه 

نوید💙سودا💙سوگند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی ع زیزممم بخدا خسته شدم از دکتر و سونو ،اخه تقریبا ۲ ،۳ ماه پیشم اینجوری شدم استرس برم داشت رف ...

یه روش مطمئن تر برای جلوگیری انتخاب کن که مجبور به سقط نشی..

دیروزم یه کاربری ناخواسته باردار شده بود برعکس دو قلو هم بود.. گریه همو رو دراورد همه گفتن سقط نکن.. آخرم سقط کرد و صبح خبرشو با افتخار اعلام کرد

سرخود دارو نخور..مادر خودمم سر داداش کوچیکم خورده یه سری مشکلات داداشم داره الان..نمیخوام بگم چی ولی ...

واای چه بد،امیدوارم سلامت باشن موفق باشن    ولی باور کن من نمیدونم حاملم الان چون میگم بی بی زدم منفی بود چند روز پیش ،اخه حالتای حاملگیو ندارم حالا

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
یه روش مطمئن تر برای جلوگیری انتخاب کن که مجبور به سقط نشی.. دیروزم یه کاربری ناخواسته باردار شده ب ...

واای خدانکنه حامله باشم ،اخه چه روشی؟؟

کاندوم ک حساسیت دارم بدنم جوش میزنه ،قرص جلوگیری هم دکتر قلب بهم گفت ننداز ،میمونه دستگاه میترسم ازونم 

برو پیش مشاور خواهر انقد اروم میشی من که انقد داغون بودم خود زنی میکردم الان یه گوشم شده در یکی دروا ...

تاحالا نرفتم اصلا خجاات میکشم 🙈

واای خدانکنه حامله باشم ،اخه چه روشی؟؟ کاندوم ک حساسیت دارم بدنم جوش میزنه ،قرص جلوگیری هم دکتر قلب ...

چرا دستگاه خیلی خوبه.. من ۵سال داشتم..انقدر راحت بودم..فقط باید هرچند وقت چک کنی سرجاش باشه..

چرا دستگاه خیلی خوبه.. من ۵سال داشتم..انقدر راحت بودم..فقط باید هرچند وقت چک کنی سرجاش باشه..

واس زنداداشم رفته بود بالا  نمیدونست ازونوقت ترسیدم ویگ

واس زنداداشم رفته بود بالا  نمیدونست ازونوقت ترسیدم ویگ

یه جای مطمئن بزار.. هر چند وقتم برو چک کن.. چیزای خیلی سنگینم بلند نکن..اصلا بلند کردن چیزای سنگین در هیچ شرایطی خوب نیست کار آقایونه..

خجالت برا چی این ذهنیت از خودت دور کن .فقط باعث میشه کمتر عصبی شی حرص نخوری و بجای حرص خوردن بدونی د ...

سعی میکنم عزیزم ممنون

یه جای مطمئن بزار.. هر چند وقتم برو چک کن.. چیزای خیلی سنگینم بلند نکن..اصلا بلند کردن چیزای سنگین د ...

خیلی دل دارم ،باید پریود شدنی برم ؟