سلام بچه ها من جلوگیری طبیعی دارم دیروز. یه کمی ترشح قهوه ای دیدم و دیگه هیچی خونریزی ندارم من اصلا شرایط خوبی ندارم برای باردار. شدن من افسردگی دارم دارو میخورم من ااگه باردارم باشم اصلا هیچی خوشحال نیستم دوست دارم از. بارداریم لذت ببرم اما اصلا هیچ ذوقی ندارم ...
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
وای مثل مامان من الان به زور فرستادمش ازمایش خون بده😫😫خیلی اعصابم خورده
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
۴۵میره تو ۴۶.من ۸ماهه عروسی کردم۲۴سالمه داداشم ۱۹سالشه😫😫😫بابامم که مریض حاله اصلاهم وضع مالیشون خوب نیس
💋 ❤لبخند تو خلاصه خوبی هاست ،وقتی میخندی زندگی از آن من است💗. 💟برماگذشت نیک وبد..اماتوروزگارفکری به حال خویش کن این روزگارنیست....💖. 💗لذت میبرم از زیستن حتی به غلط پشیمونی یعنی چی؟ زندگی کردم اون لحظه رو، وجود داشتم؛ به غلط; اصلا کی تعیین میکنه درست و غلط چیه؟❤ 💘دست خالی که نمیشود به پیشواز خاطره رفت ! من هم وقتی چمدانم پر از گریه شد راه میافتم …❤
۴۵میره تو ۴۶.من ۸ماهه عروسی کردم۲۴سالمه داداشم ۱۹سالشه😫😫😫بابامم که مریض حاله اصلاهم وضع مالیشون خ ...
ایشالله ک چیزی نیست .مثل مامان شده ...یادمه مامانم داشت سکته میکرد..اصلا نمینشست همش وایساده بود
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چون عقب انداخته فرستادیش ازمایش یا بی بی مثبت شده؟
۱۰روز عقب انداخته بی بی هم زده میگه زود پر رنگ شده
ایشالله ک چیزی نیست .مثل مامان شده ...یادمه مامانم داشت سکته میکرد..اصلا نمینشست همش وایساده بود&nbs ...
خدا از زبونت بشنوه😖😖
۴۵میره تو ۴۶.من ۸ماهه عروسی کردم۲۴سالمه داداشم ۱۹سالشه😫😫😫بابامم که مریض حاله اصلاهم وضع مالیشون خ ...
نمیدونم چی بگم ولی یکی از فامیلای ماهم بچه هاش بزرگ بودن شرایط مالی خوبی هم نداشت ولی بچه رو نگه داشت الان ینی همشوووون به خصوص بچه بزدگا جونشونو میدن واسش پدر ومادرو که نگوووو