2789
عنوان

داستینکس

1322 بازدید | 52 پست

خانوما کسی بوده پرولاکتینش ۴۵ نانو باشه؟

قرص داستینکس ۰.۵ mg استفاده کردید؟

دکر احمق نوشته برام ولی دزش رو ننوشته

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرولاکتین من 60 بود 4 تا داستینکس خوردم نرمال شد هفته ای ی دونه قرص خوردم 

عزیزم داستینکس ۵۰میلی بود یا صد

بهترین لحظه زندگی من شد لحظه ای که عدد بتای بارداریم نشون داد تودلی مامان هههههههست خواب نیست رویا نیست واقعیته
عزیزم داستینکس ۵۰میلی بود یا صد

والا یادم نمیاد 

تو ی شیشه کوچولو دوتا قرص بود

همینش یادمه

رفتم خونه نگاه میکنم خبرشو میدم

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
احترام هم چیز خوبیه فکر نکنم دکتری که اینقدر درس خونده احمق باشه شاید فراموش کرده البته با کمال احتر ...

عزیزم من یک هفتست بخاطر اشتباهات همین دکترای درس خونده ازین دکتر و اون دکترو داروخونه و آزمایشگاه سرگردانم هزااار بار رفتم و اومدم چون دارو اشتباه نوشتن و خط افتضاحی داشتن، الانم باز دز مصرفیشو ننوشته ما هم کلی هزین میکنیم و وقت میذاریم میریم دکتر مسئول بی خیالی و بی مسئولیتی پزشکا که نیستیم

این پرولاکتین از چیه از تروئیده؟

واسه هرکسی از یه چیزیه ولی من از بعد اقدام به بارداری اینجوری شدم احتمالا بخاطر تحریک زیاد بوده چون خیلی هم تعداد رابطمون زیاد بوده

والا یادم نمیاد  تو ی شیشه کوچولو دوتا قرص بود همینش یادمه رفتم خونه نگاه میکنم خبرشو میدم

مرسی عزیزم

احترام هم چیز خوبیه فکر نکنم دکتری که اینقدر درس خونده احمق باشه شاید فراموش کرده البته با کمال احتر ...

والا الان 80 درصد پزشکا بی سوادن 

یکی از اشناهامون بهس گفتم سرطان داره 

اخرش فهمیدن لخته خونه

واسه هرکسی از یه چیزیه ولی من از بعد اقدام به بارداری اینجوری شدم احتمالا بخاطر تحریک زیاد بوده چون ...

باردار نیستی؟

چون بارداری باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه

اما اگه از قبل پرولاکتینت بالا بوده باید بگم ک تا پرولاکتینت پایین نیاد باردار نمیشی

باردار نیستی؟ چون بارداری باعث بالا رفتن پرولاکتین میشه اما اگه از قبل پرولاکتینت بالا بوده باید ب ...

نه عزیزم

ولی تصمیم بارداری دارم

عزیزم تا پرولاکتینت پایین نیاد باردار نمیشی

یه موقع رازیانه نخوریااااااااا قاتل پرولاکتینه 

اول پرولاکتینتو پایین بیار 

تو یکی دوماهم زود پایین میاد