2789
عنوان

داستینکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 52 پست
من چابهارم عزیزم کامنت شما رو دیدم ت گوگل شماره داروخانه گرفتم جواب ندادن ببخش شما چ علائمی داشتین ...

من جوش گنده میزدم 

فردا میرم میگردم ببینم کجا داره 

اگه بود خبرشو میدم😍

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
شما قرص خوردی پایین اومد؟؟جوش صورت سردرد پری کاملا نامنظم ریزش شدید موی دارم..امروز چشام خییلی دردن. ...

منم پریم نامنظم بود

قچاول ۶۰بودم قرصو ک خوردم شدم۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من جوش گنده میزدم  فردا میرم میگردم ببینم کجا داره  اگه بود خبرشو میدم😍

الا جوش نمیزنی عزیزم مصرف کردی....ممنون ک انقد مهربونی .چشم خبرش بده خیییلییی گلی

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
منم پریم نامنظم بود قچاول ۶۰بودم قرصو ک خوردم شدم۵

الا پری خوب شد ؟؟؟؟؟ببخش ک انقد سوال میپرسم.من۲۰ سالم صورتم میبینم حیفم😔

خدایا مرا یاری ده قبل از اینکه  در مورد راه رفتن کسی قضاوت کنم کمی با کفش های او راه بروم.
الا جوش نمیزنی عزیزم مصرف کردی....ممنون ک انقد مهربونی .چشم خبرش بده خیییلییی گلی

فدات عزیزم 

ببین میدونی چیه من الان نمیدونم باز بالا رفتع یا ن

اما جوشای خیلی خیلی بدی میزدم از وقتی راکوتان خوردم جوشامم کم شده

البته راکوتانو باید تحت نظر متخصص مصرف کنی سرخود استفاده نکنی

اما ویتاگنوسو امتحان کن پریمو منظم کرد

داستینکسم فردا میرم میپرسم برات😍😍

فدات عزیزم  ببین میدونی چیه من الان نمیدونم باز بالا رفتع یا ن اما جوشای خیلی خیلی بدی میزدم ...

مرسی عزیزم..ک خوب جواب میدی....باش بپرس...یکی کاربرا گف دبی راحت پیدا میشه.من امروز کل داروخانه سعادت آباد داداشم گشته میگه نیس....

مرسی عزیزم..ک خوب جواب میدی....باش بپرس...یکی کاربرا گف دبی راحت پیدا میشه.من امروز کل داروخانه سعاد ...

تو نت سرچ کردی؟توداروخونه های انلاین؟

تو نت سرچ کردی؟توداروخونه های انلاین؟

آره داروخانه قانون بهترین داروخانه تهران نبود...خیییلییی جاها گشتم

بابام گفتم الا دبی برام پیدا کن گف باش فردا میرم بازار پیدا میکنم..

امروز هم ۲۱ داروخانه زنگیدم گفن نداریم تهران

آره داروخانه قانون بهترین داروخانه تهران نبود...خیییلییی جاها گشتم بابام گفتم الا دبی برام پیدا کن ...

ای بابا

حالا اینجام ی داروخونه هست هر چی نباشه اون داره میپرسم برات

ای بابا حالا اینجام ی داروخونه هست هر چی نباشه اون داره میپرسم برات

باش عزیزم مهربون. ...فردا منتظر جواب ت بابام هستم ک بگین قرص هس راحت بخابم خخ

باش عزیزم مهربون. ...فردا منتظر جواب ت بابام هستم ک بگین قرص هس راحت بخابم خخ

تهران امروز یکی به من گفت بسته ۸ تاییش دویست یا سیصده. یکی از کاربرا لطف کرد شماره داد. اگه ایرانیش اثر نداره تا همون رو سفارش بدم. من برای خشک شدن شیرم میخوام

تهران امروز یکی به من گفت بسته ۸ تاییش دویست یا سیصده. یکی از کاربرا لطف کرد شماره داد. اگه ایرانیش ...

واقعا قیمتش برام مهم نیس اصلا هر چی باشه چن میلیون باشه مشکلی ندارم...واقعا گف تهران هس؟؟؟

تهران امروز یکی به من گفت بسته ۸ تاییش دویست یا سیصده. یکی از کاربرا لطف کرد شماره داد. اگه ایرانیش ...

میشه شماره بمنم بدی ممنون😍خیییلیییی دنبال قرص هستم 

میشه شماره بمنم بدی ممنون😍خیییلیییی دنبال قرص هستم 

ایشون لطف کردن شماره به من دادن

ازشون اجازه بگیرید تا شماره بدم

یا از خودشون بگیرید

من شیرازم

https://www.ninisite.com/user/discussion/9859aba0-1d44-45c4-8444-50a402647667/بانو-ميم

ایشون لطف کردن شماره به من دادن ازشون اجازه بگیرید تا شماره بدم یا از خودشون بگیرید من شیرازم h ...

بش اس بدم چی بگم آبجی. ..😐