2777
2789
عنوان

یا کوچولوی سه ساله ..

132 بازدید | 5 پست

دوستان گلم التماس دعا 😢.. برای مشاهده کلیپ، کلیک بفرمایید

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

یا کوچولوی سه ساله،  دستمو بگیر .....

با دستای کوچیکش گره های زیادیو باز میکنه ......

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا

با اینک کوچیکه ولی گره های خیلی بزرگی را باز میکنه ایشالا خدا بحق حضرت رقیه(س) ب اونایی ک بچه ندارند بچه ی سالم عطا کنه وب اونایی که بچه داده بچه هاشونا در پناه خودش صحیح و سالم نگه داره ❤❤❤💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز برای اولین بار امام حسین قسم دادم به حضر ت رقیه نمیدونم شاید حضرت رقیه رو قسم دادم به باباش .اینقدر حالم بد بود یا یادم نیست....😢😢😢😢😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
دیروز برای اولین بار امام حسین قسم دادم به حضر ت رقیه نمیدونم شاید حضرت رقیه رو قسم دادم به باباش .ا ...

انشالا ک حاجت روا بشی گلم