2777
2789
عنوان

سی سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 64 پست
به نظر من سی سالگی هم بحران داره چون کم نیست تعداد سالهایی که گذروندی و فک کن اگه یکی باشی مثل من که ...

چرا وقت نداری عزیزم؟

این سن و این حس میتونه یه نقطه عطف برات باشه استارتو بزن خدا کمکت میکنه خ‌ب فمر کنی کلی تجربه داری درباره مسائل مختلف که میتونه تو این راه کمکت کنه

با یه برنامه ریزی درست و اراده و همت میتونی به همه جی برسی

نقطه اولش اینه که شب بیداریو بزاری کنار حالا منو نبین الان بیدارم یه خوابی دیدم بیدارم کرد لعنتی فکرمو‌مشغول کرده

🧚‍♀️
چرا وقت نداری عزیزم؟ این سن و این حس میتونه یه نقطه عطف برات باشه استارتو بزن خدا کمکت میکنه خ‌ب فم ...

متاسفانه مدتیه اصلا شبا نمیخوابم همینم باعث دلمردگی و نا امیدیم شده و ریتم زندگیم بهم خورده

چشم عزیز سعی میکنم برنامه ریزی درست کنم واسه زندگیم    

شماهم همه خوابهاتو تعبیر به خیر و خوشی بکن انشاالله که خدا برات بهترینا رو بخواد

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و البته کشنده و خورنده.قربونت گلم🌷🌷🌷

من جسارت میکنم ی چی میگم

عالیه که اینطور فک میکنی

غم جزیی از پختگیه

به نظرم اگه به این حس نرسی، فقط شمار سالهای عمرت بالا رفته

اما نمون تو این حس

از این که بگذری تازه میبینی چه قدر همه چی بهتره

به بقیه اهمیت نده

و هرچی که هستی بپذیر

کاش اون خانومی که گفتگ اینجا بود

درست نمیتونم حسی که از حرفاش گرفتم بیان کنم🙁😔

وژدانن  به  عنوان  یه کرمانشاهی  خیلی  زور  داره  بشم  به  خاطر شَم شَمَه کوره ی فیرنی بمیرم                                                                       اگه مه کرونا گرفتم کُشتم بالای اعلامیگَم بنویسین خرس خوردش 😂😂😂🐻                                                                                                 شَم شَمَه کوره= خفاش 
متاسفانه مدتیه اصلا شبا نمیخوابم همینم باعث دلمردگی و نا امیدیم شده و ریتم زندگیم بهم خورده چشم عزی ...

ممنون عزیزم اتفاقا خواب خوب و‌ عجیبی بوده

انشالله بسلامتی و خوشی زندگی کنی😘

🧚‍♀️
ممنون عزیزم اتفاقا خواب خوب و‌ عجیبی بوده انشالله بسلامتی و خوشی زندگی کنی😘

سلامت باشی عزیزم 

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)