2777
2789
عنوان

اتاق بچه

272 بازدید | 22 پست

سلام . بچه ها شما اگه خونتون یه خواب باشه بچه بیارید تخت و سرویس خواب خودتون و جمع میکنید برای بچه اتاق درست میکنید یا یه تخت کنار مادر و کمد میگیرید کنار تخت و وسایلاتون؟

خیلی تو دودلی موندم چیکار کنم😔

من با اینکه خونمون دو خوابه یکیشم خالی هنوز واسه بچم نه تخت گرفتم نه کمد لباساشم میندازم تو یه سبد راحت تر

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همین شرایط رو دارم اتاقمم جانداره ک برا بچمم بگیرم بزارم الانم باردارم تصمیم گرفتیم یدونه ازاین فایبرگلاس ها بگیریم بزارم گوشه اتاق خودم یه گهواره هم شاید بگیرم ک دیگه تو اتاق جای پا نیست

تیکر اومدن شازده پسرمون🙈برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین مرسی❤1398/1/31شب نیمه شعبانفهمیدم که شدی یه تیکهازوجودم👼
بچه اولته؟؟

آره

شبا زیاد شیر میخوره اصن امکانش نیست که رو تخت باشیم

دیدم همه برج ایفلو میزارن پروفایل گفتم من همین آزادی خودمونو بزارم، گناه داره... اصلا احساس میکنم بخاطر این همه مظلومیتشه که اینجوری وا رفته!🤭

خونه ی ما یکخوابه ببین اصلا وسیله اضافه نگیر ما یکطرف کمددیواری رو برای نی نی خالی کردیم طبقه زدیم کل لباسا و اسباب بزیاش اونجاس با یه تخت کنار مادر که تا دوسالگی استفاده میشه تیر و تخته ی اضافه اصلا نگیر تخت دونفره تونم دست نزن بچه رو از ۱۸ماهگی تو سالن میخابونی تا خونتون رو عوض کنین...

انقدر سخت نگیر مگه همه بچه ها باید اتاق جدا داشته باشن ...وسایل مهمی رو که تیاز داره همش داخل کمد جامیشه  ..یه کمد بذار و تختم که فعلا نیاز نداره ...والا من برای بچه ام تخت و گهواره و ووووو همه چی گرفتم ولی تا الان روی زمین میخوابیم😒از بس میچرخه تو خواب 😩...بعدش که بزرگ شن انشالله نیاز به اتاق داره یا خانه اتون تا اونموقع عوض کردین و یا اتاق خودتو میدی ...به این چیزا فکر نکن خواهر 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

اگر تک خوابه یه تخت و کمد جمع و جور براش بگیر بزار کنار تخت خودت. البته کمد اگر جا نداری نگیر ولی لباساشو توی یه جای مشخصی از کمد خودت بزار یا یه دراور ست تختش بگیر. ولی کلا اثاث و وسایل بچه زیاده اگر جا نداری همه رو نگیر کلافه میشی

هر کاری مییکنم دلم نمیاد نگیرم براش تخت و کمد . شوهرمم میگه جمع کن تختمون و رو زمین میخوابیم اما همه آسایشمون احساس میکنم از بین میره بعدام میگن بچه تا ۱ سالگی کمه کم باید پیش خودت بخوابه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز