2821
2789
عنوان

اتاق بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 22 پست
چقدر برنامه داشتم واسه اتاق بچم اما بازم مثل خواسته های دیگم جور درنمیاد .خدا لعنت کنه باعث و بانی گ ...

واقعا خدا لعنتشون کنه ما برنامه ریزی کرده بودیم تا بچه م هفت ماهه میسه موعد وام مسکنمون میرسه و خونه رو عوض میکنیم ....

دخترم ۱۳ماهشه و فک نکنم تا سال آینده هم بشه کاری کرد😒😒

واقعا خدا لعنتشون کنه ما برنامه ریزی کرده بودیم تا بچه م هفت ماهه میسه موعد وام مسکنمون میرسه و خونه ...

آره ما هم گفتیم اقدام کردنی میریم دنبال خونه رفتیم و هیچی به هیچی الان ۶ ماهمه کلا قیدش و زدیم با ۱۰۰ وامم نمیتونیم خونه ۵۰ متریمون و ۶۸ ۷۰ متر کنیم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آره تهرانیم . چهارراه یافت آبادیم میخواستیم بریم فلاح یا همون محل خودمون اصلا . اما خونه خودمون و ۳۵۰ اینا برمیدارن اما با ۴۵۰ ام نمیتونیم ۲۰ متر ۱۸ متر بزرگش کنیم . میشه اما ۱۰ سال ساخت اینا . خونه خودمون ۳ سال ساخته .

تا سه سال كنارته و عين نوزاده مگه ديوونم كل زندگي و بهم بزنم اتاق بچينم؟ تخت كنار مادر و لوازم ضروري و بخر پول بقيه ش و براش سكه بزار كنار به روز بره بالا پايين برا بزرگيش ميخري

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792