2777
2789
عنوان

کمک

142 بازدید | 13 پست

سلام دوستان شبتون بخیر من هفته هفده هستم نی نیم از هفته ۱۵اینا میفهمیدم که ی تکونی میخوری معلوم نبود اما مثل نبض از ۱۶ هفته میلرزید شکمم الان سه یاچهار روزیه هیچی حس نمیکم خیلی نگرانم فردا یاپس فردا میرم سونو اما واقعا نگرانم میدونید کلا هیچ علایمی از اول نداشتما معده دردو پا درد الان همونم ندارم یعنی عادیه یا خدایی نکرده چیز جدیه! خیلی نگرانم بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چیز،شیرین مثل خرما بخور به پهلوی چپ بخاب. تکون میخوره. اما جای نگرانی نیست از،هفته 22 به بعد ...

خیلی نگرانم اخه بدبختی اصلا نمیتونم چیز شیرین بخورم اما میخورم حتما دعا کنید تروخدا

خیلی نگرانم اخه بدبختی اصلا نمیتونم چیز شیرین بخورم اما میخورم حتما دعا کنید تروخدا

این نگرانی ها طبیعیه...

الان آرزوت اینکه ببینی اش و جلوی چشمت باشه..

بعدن یه چیز دیگه.

من الان پسرم 25 ماهشه

آرزویم اینکه راه بره زودتر.

تروخدا دعا کنید من با سختی دارمش 😔

فدات بشم مادر شدن سخته ولی مطمعن باشچیزی ک خدا بخواد همه چیش راحت میشه من سر پسرم خیلی حساس بودم و الان پشیمونم چون خیلی اذیت شدم و بچمم سالمه نگران نباش توکل کن ب خدا تااون نخواد برگی از درخت نمیفته این اتفاقاتم ب ندرت هس تو مادرایی ک دود استفاده میکنن و مشکل دارن مادر سالم بچش نود درصد سالمه

در ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤩🤩🤩🤩
راه نرفته چرا؟؟؟؟

15 ماهشه.اشتباه نوشتم 25..

والا راه که میره. اما نوک انگشت منومنو ول نمیکنه.

امروز کلی راه دنبالم دوید از توی آشپزخونه تا جلوی اتاق خواب. اما گاهی وقتا میر میده حتما انگشت منو بگیره.

دکترش میگه مشکلی نداره فقط هنوز میترسه...

من عاشق شیرینی بودم دوران بارداری.

همش یا خرما میخوردم یا شیرینی دانمارکی....

عاشق شیرینی دانمارکی شده بودم. در صورتی که قبل بارداری ازش متنفر بودم.

این نگرانی ها طبیعیه... الان آرزوت اینکه ببینی اش و جلوی چشمت باشه.. بعدن یه چیز دیگه. من الان پس ...

ای جان عزیزم خوشبحالت اونده خیالت راحتره حداقل ایشالله زودی هم راه میره نگران نباش چشم رو هم بزاری میبینی باید زن براش بگیری ایشالله😍