2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میخورم

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

اره سردی زیاد خوب نیست توبارداری نخور

گرمی بیشتر بخور بچه ت اکتیو وپرانرژی وخوش اخلاق وباهوش بشه ایشالله

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

کلا تو هيچ چيزي افراط و تفريط نکن تو بارداري

ضرري نداره اما شايد يبوست بگيرين

کلا تو هيچ چيزي افراط و تفريط نکن تو بارداري ضرري نداره اما شايد يبوست بگيرين

من تازه گلاب ب روت اسهال میشم چیز ترش میخورم 😂 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪
یادمه شما بودی که میگفتی علایم بارداری رو داری وزودآزمایش داده بودی منفی بود ،الان خوشحالم که باردار ...

بله عزیزم ممنون عشقم 

نی نی قشنگم 👶 به خونت خوش اومدی😍 👈 👫 👈 👩‍❤️‍👨 👈 💏 👈 👪