2777
2789
عنوان

اوضاع مالی تون در چه حده؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 22 پست
اخه چرا فکرمیکنید بین این همهههه ادم باید جتما همه فقیر و ندار باشن یعنی اگه 40درصد ادم پولدار اینج ...

گفتم که همه داراییمون خوبه شما حرص نخور دوباره تعلیق میشیا

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما معمولی هستیم. زیاد اهل ولخرجی و بیرون غذا خوردن و لباس خریدن و مهمونی نیستیم .حقوق شوهرم برای زندگی تو یه شهر کوچیک خوبه ولی برای زندگی تو کلانشهر در حد گذران اموره. این ماه ۴۰۰_۵۰۰ پول کلاس دخترم شد اگه ولخرجی حساب نشه. مهدش ماهی ۷۰۰ بود ولی هرماه نفرستادم چون هزینش زیاد بود و تو هزینه ماهیانه حسابش میکردم. هزینه هامونم هر ماه حدود ۳/۵ تا ۴ تومنه. خوراک و پوشاک و درمان و بنزین و قبض و همه چی بجز قسط. خونمون خداروشکر مال خودمونه اجاره نمیدیم. هیچی هم برا خونه نمیخریم یعنی گذران امور ۳/۵ تا ۴ تومن. هزینه هامون هم یکی دو سالیه ریز به ریز مینویسم بفهمم کجا زیادروی کردیم مدیریت کنیم. مسافرت هم میریم در طول سال که هزینه هاشو جدا حساب میکنم و با هزینه های ماهیانه آخرسال جمع میزنیم ببینیم طی سال چقدر شد. امسال فکر کنم کمتر بریم سفر.ولی دست دخترم که شکست حدود ۶۰۰_۷۰۰ هزینه شد یعنی آدم مریض هم نمیتونه بشه تو این شرایط. بازم خداروشکر

من تقریبا شوهرم ماهی ۸م رومیگیره اخه دوتا شغل داره کرایه خونمون ماهی ۱م دویست الان بیشتر هم میشه خیلی قسط وام وخونه داریم تقریبا از این ۸م هرماه هنش میره البته از وقتی خونه خریدیم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
گفتم که همه داراییمون خوبه شما حرص نخور دوباره تعلیق میشیا

من حرص نمیخورم

ولی معلومه شما خیلی داری جوش میزنی😁

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
من حرص نمیخورم ولی معلومه شما خیلی داری جوش میزنی😁

از کجا میدانی همین حدس ها زدی کاربریات تعلیق میشه بعد باید حرص بزنی دوباره برگردی ساکت و مودب بشین کمتر جوش بزن 😆

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید