2777
2789
عنوان

اوضاع مالی تون در چه حده؟؟؟؟؟

282 بازدید | 22 پست

سلام ببخشید البته یکم سوالم خصوصیه ولی میخام بدونم اوصاع مالیتون چه جوره چقد درامد دارید چه جوری قناعت میکنید چجوری پول کنار میزازید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینها به عهده ی همسرمه چون من از پسش برنمیام اون بهتر میتونه 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

خوبه خداراشکر

همسرم هم پس اندازمیکنه

ره اندازه واسه منو بچها و زندگی خرج میکنه

خداروشکر💚

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

بد هیچی نمیشه پس انداز کنیم خرج ماهیانه رو مینویسم حدود ۵ تومن خرج خورد و خوراک و... میشه هزار تا جیزم میخوام که نخریدم هر ماه منتظر ماه بعدی هستم... نه پس اندازی داریم نه درامدمون بیشتر میشه

بد.چه کنار گذاشتنی خودمون کم نیاریم کنار کجا بود.یدونه بیمه نداریم دلت خوشه ها

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
خوبه خداراشکر همسرم هم پس اندازمیکنه  ره اندازه واسه منو بچها و زندگی خرج میکنه خداروشکر💚

هم به اندازه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
مگه نمیدونید تو این سایت همه میلیاردریم

اخه چرا فکرمیکنید بین این همهههه ادم باید جتما همه فقیر و ندار باشن

یعنی اگه 40درصد ادم پولدار اینجا باشه واقعا جای تعجبه؟؟؟؟

2 تومن قسط میدیم

۲ تومن هم خورد و خوراک

شکر خدا.قبلن بهتر بود اما الان سخت میشه پس انداز کرد...خدا این پروژه های کناره رو ازمون نگیره..

دو تا بچه داریم.که یکیشون شهریه اش ۳ تون شد.اونم هس.

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد