ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همه اینها به عهده ی همسرمه چون من از پسش برنمیام اون بهتر میتونه
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
بد هیچی نمیشه پس انداز کنیم خرج ماهیانه رو مینویسم حدود ۵ تومن خرج خورد و خوراک و... میشه هزار تا جیزم میخوام که نخریدم هر ماه منتظر ماه بعدی هستم... نه پس اندازی داریم نه درامدمون بیشتر میشه
خوبه خداراشکر همسرم هم پس اندازمیکنه ره اندازه واسه منو بچها و زندگی خرج میکنه خداروشکر💚
هم به اندازه
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
اخه چرا فکرمیکنید بین این همهههه ادم باید جتما همه فقیر و ندار باشن
یعنی اگه 40درصد ادم پولدار اینجا باشه واقعا جای تعجبه؟؟؟؟