2777
2789
عنوان

شام😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 63 پست
دیشب پرسیدم ۷تومن.ازدلم نیومد بگیرم شوهرم تونامزدی میگف سیبزمینی خیلی دوس داره زمستوناابپز تابستونا ...

..۱۰روز پیش ک رفتم تره بار بخرم ۱کیلو ک گذاشت دیدم سه دونه شد بش گفتم دو کیلوش کن...بشوهرم میگم سیب سرخ کرده قیمه و تهدیگ سیب زمینی کنسل شد..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جور دیگه کدو درست میکنه مامانم کدو رو تو روغن سرخ میکنه بعد سیر رو خرد میکنه با زردچوبه ونمک اضا ...

سیر ندارم

😥😥دوستان عزیز خودشونو به دردیوارمیکوبن من یه غذا بپزم منم هی یه بهونه میارم😅😅😅

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دوشب پیش پختم.امروز ناهار خوردمش 😩😩😩خدایاااااااااا به من فقط اراده بده

من کم پیش میاد شام چیزی بپزم هر چی از ناهار بمونه واسه دخترا..من و همسرم شیر یا میوه یا هیچی میخوریم😆

من کم پیش میاد شام چیزی بپزم هر چی از ناهار بمونه واسه دخترا..من و همسرم شیر یا میوه یا هیچی میخوریم ...

بدبختی من فقط شام میپزم ناهاراشوهرم میسش.ازشام میمونه

مث شما دخملم نداریم قربون دخملات

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
دقیقا😁 گشنه بشی خودت کم کم فکرت کار میافته یه چیزی میپزی

دوباره دلیل بیارم؟😁🚶🚶

ازگشنگیم بمیرم واس خودم هیچی نمیپزم چرتوپرت میخورم

شوهرت چی  بالاخره مجبوری واسه اون یه چیزی بپزی خیلی حوصله نداری تخم مرغ ابپز باسیب زمینی کنارش ...

😂😂😂سیب زمینی ندارم خووووو😂😂😂😂خداروشکر نزدیکت نیسم.حس میکنم دلت میخادمنو بزنی

بدبختی من فقط شام میپزم ناهاراشوهرم میسش.ازشام میمونه مث شما دخملم نداریم قربون دخملات

سلامت باشید...عدس پلو با سالاد شیرازی و ماست و پیاز داغ و اگه گوشت چرخ کرده داری واسه تزیین برنج..

دوباره دلیل بیارم؟😁🚶🚶 ازگشنگیم بمیرم واس خودم هیچی نمیپزم چرتوپرت میخورم

دقیقا منم واسه خودم بلند نمیشم چیزی بپزم..هر چقد گشنه تر مغزم کمتر کار میکنه..

سلامت باشید...عدس پلو با سالاد شیرازی و ماست و پیاز داغ و اگه گوشت چرخ کرده داری واسه تزیین برنج..

خوفه

ببین امشب تا برات شام نپزم ولت نمیکنم کته ماش دمی گوجه عدسی سالاد ماکارونی  بهشون فکر کن

خوفن😁😁😃😃😃

دوس دارمم قرمه بزارم.

هو؟

خوفن😁😁😃😃😃 دوس دارمم قرمه بزارم. هو؟

ببخشید هوم؟؟