2777
2789
عنوان

شام😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 63 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم کدو رو سرخ میکنم مثل بادمجون پیاز داغ رو رب و زردچوبه میزنم اب میریزم یه کم کدو رو توش میذارم چند حلقه گوجه و نمک و ادویه یه کمم آبغوره که از شیرینی زیاد دربیاد..  یه کم که جوشید و خوب پخت با نون میخوریم..

کته درست کن ازاونور تو پیاز داغ چرخکرده و ادویه و رب سرخ کن کدو هم از قبل ورقه سرخ کردی کنارش بذار با کته نوش جان کنید گوجه هم داری کنارش سرخ کن

من یکی از غذاهام اینه البته سیب زمینی وقارچم هم سرخ میکنم کنارش

با هرچیم عالی میشه سبزی خوردن ماست ترشی سالاد شیرازی باهمه چی میچسبه

کدو خورشتی داری؟ 

رنده کن

گوجه هم رنده کن

سیر هم دو حبه رنده کن

کدو هارو تو یکم روغن تفت بده و درشو بذار20 دقیقه بعد گوجه و سیر و ادویه و نمک بزن و بذار بپزه و سرخ بشه

انقدررر خوشمزه میشه حد نداره😋😋

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
تو دعا کن مهمونام برن ولی پس فردا دوباره میان،،😣 از ظهر ناهارمونده واسه شام

ای بابا عجب مهمونی

ایشالا😁😁

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اگه فر داری گوشت مرغ یا گوسفند رو چرخ کن با پیاز و هپیج فلفل دلمه و هر چی داری حبه کن تفت بده  بعد کدو رو از بهلو شکاف بده با قاشق داخلش رو خالی کن نمک بزن با موادت پر کن روش پنیر پیتزا بریز بزار فر

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

خورشت کدو...با برنج

چجوره؟

خب میشه؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

ما یه غذا درست میکنیم با کدو بهش میگیم قاسم جون احتمالا ترکی باشه اخه از زن داییم که ترک بود یاد گرفتیم

کدو رو حلقه میکنیم با اب خیلی کم میزاریم بپزه تا ابش حسابی خشک بشه بعد توی روغن سیر میریزیم یه خورده که تفت خورد (نسوزه ها)کدوها رو که ابشون خشک شده رو میکوبیم و به سیرها اضافه میکنیم تا اگه بازم اب داره خشک بشه وبه زوغن بیافته بعد تخم مرغ اضافه میکنیم مثل املت تخم مرغ که پخت نمک میزنیم و اماده است با ریحون تازه میچسبه