2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با دختر داییم خیلی میخندم

میشه با شوهر هم اینطور بود؟

دلم می خواد تمرین کنم با شوهرم فقط شاد باشیم.

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
قبول داری نمیشد توصیف کرد؟

بله.

راستتی من پست های شما رو خیلی دوست دارم.

هر جا عکستونو میبینم میگم الان این خانم  یه حرف عاقلانه نوشتن  

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام
بله. راستتی من پست های شما رو خیلی دوست دارم. هر جا عکستونو میبینم میگم الان این خانم  یه حرف ...

شما لطف داری

اتفاقا خیلی جاها بدخلق جواب میدم یا نیش میزنم

گاهی ادم از رفتار کاربرها کلافه میشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

خودم بذارید بگم . دیروز داشتم اخبار فوتبال رو میخوندم که به شیلی که چهارم شده بود مدال مس دادن  بعد یه کاربر هم نوشته بود به تیمای پنجم و ششم هم دمپایی پاره و نون خشک میدن خیلی خندیدم خلاصه 😂😂

یکیش هم همین امروز داشتم پستای دوستم تو اینستاگرام رو میدیدم تو یکیش عکس خودش و یه بازیگر هالییود رو با فتوشاپ گذاشته بود بعد نوشته بود یه شب خوب با فلانی 😂😂

چهارماهه کامل جدا شدم و اصلا شوهرم رو ندیدم و ازپشت در بچه رو میدادم بهش. قبلشم یکسال بود جدا زندگی میکردیم و هر وقت میخواست پسرم رو ببینه میگرفت و میبردش  بیرون. پشرم دوسالشه. دبروز بنا به دلایلی گفتم بیاد تو خونه ببینش. منم چادر سر کرده بودم و یه گوشه نشسته بودم و اون داشت بازی میکرد. یه دفعه پسرم اومد طرف من و گفت مامان این باباهه. یعنی باباش رو معرفی کرد بهم. کلی خندیدم. گفتم مامان میشناسمش!!!بعدشم گریه ام گرفت برا بچم.