منم کلا دنبالشون نمیکنم اینستا روو هم ک میره فقط در حد کلیپ رقص دیدنو سرگرمی میرم
میدونم منم در تایید حرف های شما این کامنت رو گذاشتم واقعا باید کسی کمبود داشته باشه که بشینه کلیپ های اینا رو نگاه کنه که واسه معروفیت هزار کار میکنن دیگه ب چیزی هم پایبند نیستن دقیقا اتفاقا کلپ خنده دار و آموزنده خوبه آدم ببینه حداقل سرگرم میشه
زنو شوهر ک نبودن دوست بودن اخر دوستیام جدایی حالا ی تعدادیشون ازدواج میکنن ولی اینا همش دوس بودن&nbs ...
نه همین چن شب پیش قصه اشناییشونو استوری کردن فک کنم میگفت دو هفته دوست بودیم تو یه خونه بودیم باهم بعدا رسمی کردیم میگفت نیلی تنها کسی بود که منو به خاطر پولم نخاست
خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
ما تو زندگیشون نیستیم شاید واقعیه اینکه میبینی خیلی ازادن و اینا دلیل نمیشه بگیم دوس دخترشه روش غیرت نداره همه با یه تفکر زندگی نمیکنن همین جور که اعتقاد من به مانتو هس اوناهم اعتقادشون به بی حجابی و ایناست
خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
خوبه میگی داستان همش الکیه و ساختگیه ولی هم خونه بودن دوهفته هم دوست نبودن چن سالی باهم بودن
اونا خودشون این طور تعریف میکنن تو از کجا میدونی حرفایی که میزنی راسته
خب منم داستان زندگی دارم
تو هم داستان زندگی داری
ینی چون میگم داستان زندگی زندگیم دوروغه