2777
2789
عنوان

واقعا نیلی و پویان جدا شدن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7852 بازدید | 82 پست
منم کلا دنبالشون نمیکنم اینستا روو هم ک میره فقط در حد کلیپ رقص دیدنو سرگرمی میرم

میدونم منم در تایید حرف های شما این کامنت رو گذاشتم واقعا باید کسی کمبود داشته باشه که بشینه کلیپ های اینا رو نگاه کنه که واسه معروفیت هزار کار میکنن دیگه ب چیزی هم پایبند نیستن
دقیقا اتفاقا کلپ خنده دار و آموزنده خوبه آدم ببینه حداقل سرگرم میشه

پیش برو پشت سر خبری نیست  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنو شوهر ک نبودن دوست بودن اخر دوستیام جدایی حالا ی تعدادیشون ازدواج میکنن ولی اینا همش دوس بودن&nbs ...

نه همین چن شب پیش قصه اشناییشونو استوری کردن فک کنم میگفت دو هفته دوست بودیم تو یه خونه بودیم باهم بعدا رسمی کردیم میگفت نیلی تنها کسی بود که منو به خاطر پولم نخاست

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
نه همین چن شب پیش قصه اشناییشونو استوری کردن فک کنم میگفت دو هفته دوست بودیم تو یه خونه بودیم باهم ب ...

خوبه میگی داستان همش الکیه و ساختگیه ولی هم خونه بودن دوهفته هم دوست نبودن چن سالی باهم بودن

اونا همش ی نقش واسه جذب فالواره

ما تو زندگیشون نیستیم شاید واقعیه اینکه میبینی خیلی ازادن و اینا دلیل نمیشه بگیم دوس دخترشه روش غیرت نداره همه با یه تفکر زندگی نمیکنن همین جور که اعتقاد من به مانتو هس اوناهم اعتقادشون به بی حجابی و ایناست 

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
این پیج اینستاشه،کانالشم استوری میکنه

اووووووو ماشینو ببین جون بابا

خوبه میگی داستان همش الکیه و ساختگیه ولی هم خونه بودن دوهفته هم دوست نبودن چن سالی باهم بودن

اونا خودشون این طور تعریف میکنن تو از کجا میدونی حرفایی که میزنی راسته 

خب منم داستان زندگی دارم 

تو هم داستان زندگی داری 

ینی چون میگم داستان زندگی زندگیم دوروغه

لامبوعه😍پویان بهش میگه یابو

😂😂😂