2777
2789
عنوان

بانچمز واسه دختراتون نخرین خواهشا

2206 بازدید | 32 پست

بانچمز یه مدل اسباب بازی مذخرفه که خیلی هم جذابه واسه بچها 

ولی واقا فقط دردسره اگه به ریشه فرش گیر کنه با مکافات در میاد که باز مشکلی نیست 

ولی 

ولی 

اگه دختر دارین و موهاش بلنده واقعا اسباب بازی بدیه  دختر طفلکم موهاش خیلی بلنده یه مشت از همین بانچمزای مذخرف گیر کرد وسط موهای سرش درست وسط سرش آخرش مجبور شدم قیچی کنم موهای طفلکم رو😔

خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخییی طفلکی

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

گناه دارههه موهاشوووو🤩😍

ای جااان توتولووووو

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.