2777
2789

خسته شدم بس که تایپیک زدم و هیشکی جواب نداد

من تیرگی زیر چشم دارم

دیروز پماد ویتامین سی گارنیر خریدم

جادش زرد و سفیده

دیشب استفاده کردم صبح بلند شدم دیدم چشمم عفونت کرده و پف کرده

اما الان بهتر شدم و پیش خوابیده

حالا نمیدونم روز استفاده کنم یا شب

کسی تجربه ای داره؟

کسی درمان کرده تا حالا؟چطوری؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ویتامین بخور

چه ویتامینی؟

هم مولتی ویتامین میخورم،هم قرص آهن که اسمش ففول هست هم ویتامین ای

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

ساعت 10تا11 شب میخابم و دیگ گریه نمیکنم و غصه نمیخورم و حرص نمیخورم و اسوده خاطرم

همین فرمول منو خوب کرده زیرچشامم از بخت خیلیا سفیدتره 😂😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
یخ بمال زیر چشمات

یعنی یخ بمالم سفید میشه؟

چه مدت استفاده کنم؟

شما خودت نتیجه گرفتی؟

حساسیت داری چرا میخوای استفاده کنی باز چشم برات یه شوخیه؟

خواب و تغذیه مناسب داری؟کم خونی و کمبود ویتامین نداری؟ یا کافئین زیاد استفاده نمیکنی؟

اول باید ببینی مشکل درونی نداری

منم دور چشمم سیاهه.. پماد mndمیزنم.. ولی اتفاق خاصی نیوفتاده همون مدله

چند خریدی؟

من ۷۵۰ تومن خریدم خیلی دارم میسوزم کاش نمیخریدم

یعنی یخ بمالم سفید میشه؟چه مدت استفاده کنم؟شما خودت نتیجه گرفتی؟

شب ها موقع خواب یا روز ها،

یخ رو بذار داخل پلاستیک بزن زیر چشمات،به من که کمک کرده،میتونی هر میوه ای که میخوری یه تیکشو بذاری زیر چشمات

من حال خودمم ندارم مشتی.

چند خریدی؟من ۷۵۰ تومن خریدم خیلی دارم میسوزم کاش نمیخریدم

یک و سیصد.. دوستم گفت عالیه بخر.. من سری قبل سرم مژه شو خریدم عالی بود.. بعد براساس همون نتیجه گفتم اینم خوبع دیگه نبود

ببخشید اشتباه گفتم بلک بری خریدم..

میتونی از رتینول دور چشم سام بای می استفاده کنی ..قیمتش یخورده بالاست ولی ارزش داره ..نتیجشو میبینی

قیمتش چنده؟

من ۷۵۰ خریدم خیلی ناراحتم کاش نمیگرفتم