2777
2789
عنوان

منه خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 30 پست
کاش منم بتونم بگم.

نه عزیزم بگو ..

من پسرم رفت خونه خواهرم شلوارشو کثیف کرد  خواهرم یکی از شلوارای بیرونی کهنه بچشو تن پسرم کرد بعد سه روز بچه دیگشو فرستاد دنبال لباس

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.
کاش منم بتونم بگم.

برو خونشون لباس نبر با خودت بعد لباس بچتو کثیف کن یا مثلا اب بریز روش بعد بگو ... جون میشه یه لباس از دخترت بدی بپوشه دیگه لباس ندارم  بعدش یهو بگو ا راستی یه لباس بود داده بودم بهت بی زحمت همونو بده که واسه خودشم هست . راحتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فكر كن چطور خواهر شوهرت اينقدر بي ملاحظه است و به ناراحتي شما اصلا فكر هم نميكنه.شما چرا خودتو ناراحت ميكني يه زنگ بزن خوب و خوش حال و احوال كن بگو دنبال فلان لباسش بودم يادم افتاد اونروز تن فلاني كردم،عصري هستين بيام لباس و بگيرم.

بزار رفتید خونه شون بچه ت که لباش لک شد بگو براش لباس نیاوردم  لباسی که سری قبل تن دخترت کردم بدید بپوشم تن بچه م 

یا اینم نگی اگه شعور داشته باشه و یادش باشه لباس بچه رو میده بگو لباس همرام نیست 

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
خب اگه فکر کرده کادوئه نباید زنگ میزد تشکر میکرد و اینکه من بهش گفتم بچت اسهال بود لباسشو کثیف کزده ...

شایدم واقعا یادش رفته باشه . با احترام بگو داشتم کمدشو مرتب میکردم هرچی گشتم اون لباس نبود تازه یادم افتاد که از اون سری ندادی بهم ‌ . 

مگه در مغازه شو بستن؟ یکی عین همون بگیرین. اون بچه م دل داره، حالا شاید دلش مونده باشه پیش همون لباس ...

Che harfa!!!!!lebase mardom o bordan bayad pas biaran dige ya inke hadeaghal yek tashskori chizi ta Ishoon taklifesho bedoone,in hajm az poroui nobareh

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌
Che harfa!!!!!lebase mardom o bordan bayad pas biaran dige ya inke hadeaghal yek tashskori chizi ta ...

دیگه مسئول پررویی و بی ادبی دیگران که ایشون نیستن. کسی که این حد از ادب رو نداره، بهتره به حال خودش رها کرد، البته این ایده ی منه. ترجیح میدم شأن خودم رو حفظ کنم و اونو به حال خودش رها کنم.

مگه در مغازه شو بستن؟ یکی عین همون بگیرین. اون بچه م دل داره، حالا شاید دلش مونده باشه پیش همون لباس ...

وا پس بیان خونه شما مثلا تلویزیونتونو بردارن ببرن . شما نباید ناراحت شی .باید پیش خودت بگی حالا دلشون پیش تلوزیون ما بود در مغازشو که نبستن میریم میخریم یکی دیگه ارزش نداره بگیم . چه حرفیه میزنی شما . این مثال تو مقیاس بزرگتره ولی ارزشش واقعا یکیه از نظر اون بچه که لباس خودشو داده

وا پس بیان خونه شما مثلا تلویزیونتونو بردارن ببرن . شما نباید ناراحت شی .باید پیش خودت بگی حالا دلشو ...

نمیدونم چرا انقدر حرف من عجیبه به نظرتون. اگه کسی بیاد، تلویزیون لازمش باشه، و من با دست خودم بدم بگم ببر! واقعا دیگه برام مهم نیست پس میده یا نه... به هر حال هرکس یه طرز فکری داره، از نظر من ارزش نداره. نظر دیگران هم محترمه.

عزیزم به نظر من بهشون نگو لباس نو بوده، بگو بخدا قابلتونو نداره ها دخترم این لباسشو خیلی دوست داشت و هی بهونشو میگیره دیگم مثلشو پیدا نکردم براش بخرم شرمندم میشه لباسو بیام بگیرم ، یا اگه سختته به نظرم به شوهرت بگو بهشون بگه از طرف خودشم بگه. به نظر من کار ایشون زشت بوده که لباسو دیگه پس نداده پس اون باید خجالت بکشه

برگریزان دلم‌ را نوبهاری آرزوست...
دیگه مسئول پررویی و بی ادبی دیگران که ایشون نیستن. کسی که این حد از ادب رو نداره، بهتره به حال خودش ...

etefaghan sokoot dar in mavared Aslan jayez nist,hagheshe o bayad yad begire az haghe khodesh o dokhtaresh defa kone vaela dokhtaresh ham hamintor kam roo mishe 

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌