2777
2789
عنوان

منه خسیس

589 بازدید | 30 پست

راستی یه موضوع دیگه منو خواهر شوهرم یه بچه هم سن داریم 2ساله هستن بچه من یکم قد و هیکلش کوچیک تره

چند هفته پیش خواهرشوهرم بچشو پیش من گذاشت بچش لباسشو کثسف کزد منم لباس دخترم کا بزرگتر بود و نو بود و هنوز تنش نکرده بودم تنش کزدم و لباساشو شستم و دادام شوهرم بچه و لباس شسته شده رو برد خونه خواهرشوهرم تحویل داد حالا خواهرشوهرم لباس دخترمو نداده شاید 10 بار هم همو دیدیم من لباس واسه دخترم کم میخرم ولی گرون میخرم اینم یه تاپ شلوار بود که 155 خزیده بودم بنظرتون چجوری بهش بگم بده لباس رو که بهش بر نخوزه

بهش بگو عزيزم لباس بچمو ميشه بياري ميخوام ببرمش جايي اونو ميخوام تنش كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه در مغازه شو بستن؟ یکی عین همون بگیرین. اون بچه م دل داره، حالا شاید دلش مونده باشه پیش همون لباس. ارزش نداره واقعا... نه ارزش مشغول کردن فکر شما، نه ارزش ناراحت شدن اون بچه، و نه ارزش اینکه مامانش جایی بخواد حرفی بزنه، به گوشتون برسه، شما ناراحت بشین.

این پست رو قبلا هم گذاشتم فکرم خیلی مشغوله

منم  همچین مشکلی برام پیش اومد زندایی شوهرم دخترش دو سال بزرگتره اونموقع پسر من یکسالش بود اومد خونه مادرشوهرم لباسشو کثیف کرد منم  مجبور شدم از لباسای سیسمونی پسرم یه تاپ شلوارک بهش بدم خیلیم خوشگل شیک بود 

رفت دیگه اینو نیاورد  تا دوماه بعدش  رومم نمیشد بهش بگم 

تا اخر یه روز رفتیم خونشون خیلی شیک گفتم زندایی بی زحمت همون لباسایی که بهتون دادمو بیارید بی زحمت ! قابل شمارو نداره ها ولی خب از رو سیسمونیشه  دلم میخواد بعد ها براش بمونه

تنهایی ! فقطصدسال اولش سخته..! ‏مسئله بر سر اعتقاد انسان به موضوعات نیست بلکه بر سر آن است که اعتقادات از انسان چه می‌سازند.

میخوای یبار بردار لباساشو موقع تمیز کردن عوض کن و لباس خود بچه رو بپوشون اینجوری چیزی نمیتونه بگه .

از این به بعد هم هر وقت خواستی نگه داری بهش بگو دو دست لباس اضافه دم دست بذاره

چرا به خودت ميگي خسيس!نبايد از اول لباس نو رو تن بچه ميكردي.مادرش از كجا بدونه شايد فكر كرده كادو دا ...

خب اگه فکر کرده کادوئه نباید زنگ میزد تشکر میکرد و اینکه من بهش گفتم بچت اسهال بود لباسشو کثیف کزده بود منم شستم لباساشو و بهش دادم برد

خب اگه فکر کرده کادوئه نباید زنگ میزد تشکر میکرد و اینکه من بهش گفتم بچت اسهال بود لباسشو کثیف کزده ...

عجب دلی داری که اسهال داشته شستی آفرین  

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده