من همزمان با دوتا مارک بی بی چک تست کردم. هر دو زیر ده ثانیه خط افتاد. 3 روز از موعدم گذشته. دارویی هم استفاده نکردم به جز تا روز 25 ویتاگنوس میخوردم. چقدر احتمال داره کاذب باشه؟
خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
یه کم تبلی داشتم. با دارو باردار نشدم. این ماه فقط قطره ویتاگنوس یه دوره خوردم. از روز اول تا 25&nbs ...
مبارک باشه عزیزم.
میتونم بپرسم چرا تاروز25 خوردی؟یعنی چرا تا اقدام نخوردی؟دکتر گفته این کارو کن؟
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
بچه اولته؟چن ماه اقدام کردی؟خب دیگه گرفته الان دیگه لانه گذینی کرده تو رحمت دو هفته دیگم صدا قلبش میشنوی. در ضمن گریه تو بارداری خوب نیس . من روز اول جلو ایینه هی نگای خودم میکردم بلند بلند میخندیدم .در ضمن فعلا ب هیییچکس نگو نمیخام تو دلت خالی کنم ولی خطر سقط تو ۳ماه اول بارداری بالاست.بذار از سه ماه رد بشی بعد ب همه بگو.من حاملگی اولم زود ب همه گفتم ۷ هفته سقط شد.الان باردارم سه ماهمه هنوز کسی نمیدونه.اگرم رفتی دکتر نذار سونوت کنه ۸ هفته برو واسه سونو . مولتی ویتامینم نخور فقط فولیک اسید
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره