2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 139 پست
منم نی نی میخوام تازه رفتم تو اقدام واسه همه دعا کن

چشم عزیزم 

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
وووای پاشو بپربرو از بده تا خیالت راحت بشه ولی بعدش بیا به ماهم خبرش و بده 😁😁😁😁

عصر میرم حتما. فقط واسم دعا کنید

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت باشه ، برای منم دعا کن ،منتظرم بی بی منفی بود ولی هنوز پریود نشدم البته من کلومیفن مصرف کردم& ...

متاسفانه کلومیفن پریود رو عقب میندازه. من این ماه فقط یه دوره ویتاگنوس خوردم

مبارکه دست راستت تو سرماااااااا.ینی میشه مام ی روزی بی بی چکمون اینجوری بشه

حتما میشه. حالا دعا کن منم واقعا مامان شده باشم

صد درصد مثبته مال منم سه روزه مثبت شد  بهت تبریک میگم خیلی حس شیرینی هس روز اول ک بی بی چک مثب ...

ففط دارم اشک میریزم. باورم نمیشه

انشالا مثبته چرا الان نمیری از بدی؟

میخوام باز ظهر یه تست دیگه بذارم. بعدشم میخوام شوهرمو سوپرایز کنم

یه کم تبلی داشتم. با دارو باردار نشدم. این ماه فقط قطره ویتاگنوس یه دوره خوردم. از روز اول تا 25&nbs ...

مبارک باشه عزیزم.

میتونم بپرسم چرا تاروز25 خوردی؟یعنی چرا تا اقدام نخوردی؟دکتر گفته این کارو کن؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

استرس نداشته باش عزیزم 

برای مادر شدنم صلوات بفرستین لطفا♥️♥️♥️♥️♥️♥️مامانت قربونت بره زودتر بیا 😍😍😍لطفا برای رو به راه شدن زندگیم وآرامشم صلوات بفرستین 

بچه اولته؟چن ماه اقدام کردی؟خب دیگه گرفته الان دیگه لانه گذینی کرده تو رحمت دو هفته دیگم صدا قلبش میشنوی. در ضمن گریه تو بارداری خوب نیس . من روز اول جلو ایینه هی نگای خودم میکردم بلند بلند میخندیدم .در ضمن فعلا ب هیییچکس نگو نمیخام تو دلت خالی کنم ولی خطر سقط تو ۳ماه اول بارداری بالاست.بذار از سه ماه رد بشی بعد ب همه بگو.من حاملگی اولم زود ب همه گفتم ۷ هفته سقط شد.الان باردارم سه ماهمه هنوز کسی نمیدونه.اگرم رفتی دکتر نذار سونوت کنه ۸ هفته برو واسه سونو . مولتی ویتامینم نخور فقط فولیک اسید

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مبارک باشه عزیزم. میتونم بپرسم چرا تاروز25 خوردی؟یعنی چرا تا اقدام نخوردی؟دکتر گفته این کارو کن؟

نه عزیزم. من سرخود خوردم. قطرشو از داروخونه گرفتم. روز 25 تموم شد. دیگه نگرفتم. گفتم باز از دوره بعد میخورم که تاخیر داشتم و بی بی چکم مثبت شد